Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie o nowym Taricu

Synek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Riot Meddler wypowiedział się, że Taric będzie prawdopodobnie nerfiony w patchu 6.9. Jakie są wasze opinie o nim, bo ja jeszcze nie miałem okazji się przekonać o jego sile. Jest zbyt mocny, czy raczej zbyt słaby?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Dobrze sprawdza się na supporcie.

Bardzo często na swoim poziomie ( plat 1/2 ) spotykam ;)

Stunik i jazda :)

Spodziewam się, że sprawdza się dobrze ale bardziej ciekawi mnie odpowiedź na moje pytanie. Jest dobrze zbalansowany czy raczej przewyższa innych supportów?

Opublikowano

Spodziewam się, że sprawdza się dobrze ale bardziej ciekawi mnie odpowiedź na moje pytanie. Jest dobrze zbalansowany czy raczej przewyższa innych supportów?

Aktualnie jak na moje to znajduje się na swoim miejscu i nie wiem czy przypadkiem nerf nie spowoduje że wróci spowrotem do odstawki.

Z tego co wiem ludzie tez na topie nim pogrywają

Opublikowano

Nie przewyższa. Jedyne co może zepsuć plany przeciwnika to jego R. 

Alistar jest wg mnie lepszy pod każdym względem - bardziej tankowaty, więcej kontroli tłumu, może dać CC z większej odległości, trudno je wyminąć. 

Opublikowano

Aktualnie jak na moje to znajduje się na swoim miejscu i nie wiem czy przypadkiem nerf nie spowoduje że wróci spowrotem do odstawki.

Z tego co wiem ludzie tez na topie nim pogrywają

Miałem okazję grać przeciwko niemu właśnie na topie. Nie widzę w nim potencjału dobrego top lanera, jeszcze do tego każdy nafeedował ze słabymi dosyć przeciwnikami. Rzadko widuję ludzi, którzy przegrywają ze mną na topie :v

Opublikowano

Bardzo słaby na topie.

Na supporcie jest ok, trzeba dobrze timeować R i teamfight wygrany (kiedy w enemy team jest Kata albo Lucian to stun lub ult zrobi dużo w TF). Heal kosztuje dużo many ale jak się nastakuje to do 3ciego to jest dobry. Fajne są sztuczki z niewidzialnymi postaciami (dajesz W na twitcha podchodzi do kogoś z enemy i potem E). Nie przewyższa innych supportów choć zastanawiałbym się przy R.

Opublikowano

Mysle ze zmienia jego ult

Zmienić ulta mogą tylko w kwestiach przeliczników i podstawowych obrażeń. Już samej działalności umiejętności zmieniać nie będą. 

Niezłe ciacho ( ͡° ͜ʖ ͡°)

O tak... :makka:

Jeszcze jakieś godne uwagi?

Opublikowano

Lepszy jest niż przed reworkiem, ciekawy ma stun i ulti, niektórzy próbują nim coś odwalać w stylu granie nim na topie a nie na supporcie i powiem że słabo im to wychodzi. 

Opublikowano

­Nie wiem jak wy możecie mówić, że nowy Taric to lipa, jak to teraz jest insta ban wszędzie. Spróbujcie sobie wygrać tf'a gdzie w enemy 5 typa dostaje ulta rodem Kayle, ggwp op s**t, do nerfa.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ciekawa i mocna postać, sprawdza się też na innych liniach, jeśli się wie, co się robi. Dostanie raczej mocne nerfy w 6.9, na pewno na ulta.

Opublikowano

Nowy Taric aktualnie sprawdza się dobrze nie tylko w roli supporta, jest to również bardzo dobry toplaner.

Z połączeniem W + E wraz z dzunglerem może tworzyć świetne ganki.Szczegółnie z lee sinem

Opublikowano

Jesli ktos potrafi w dobrym momencie zaczac castowac ulta potrafi duzo zrobic ogolem strong jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...