Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ustawieniami mikrofonu

VagaBondo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Mam taki problem otóż:

kiedyś mój mikrofon w cs go działał w grze na ts3,skype idt (było mnie słychać).

niestety mam problem bo od dłuższego czasu mój mikrofon jakby wycisza się.przed włączeniem cs go mikrofon normalnie działa ale gdy włączę cs'a to mikrofon się wycisza nie słychać mnie ani w grze ani na ts3,skype itd.

przeczytałem na jakimś forum że trzeba włączyć ts3 jako administrator i sprawiło to że teraz mogę wyciszyć mikrofon przyciskiem (mam zbindowany) ale nadal mnie nie słychać.

Kiedyś miałem taki mikrofon i wszystko działało popsuło się wtedy kiedy mój mikrofon na usb (wcześniej miałem na wejście audio) się zepsuł kupiłem na wejście audio i od tej pory nie działa (miałem jeszcze przed mikrofonem na usb taki sam mikrofon jak mam teraz ale nie działa).

Opublikowano

Trochę chaotycznie, ale okej. Popatrz w panelu sterowania, w ustawieniach tsa czy rzeczywiście masz wybrany mikrofon którego używasz jako domyślny, zmień w panelu częstotliwość na największę, może po prostu za cicho masz go ustawionego. Jeżeli wcześniej używałeś mikrofon pod USB to niewykluczone że coś jest nie tak z wejściem audio.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Zrób to co kolega pisał wyżej, Dodatkowo sprawdź czy masz ustawiony "urządzenie domyślne" w windowsie.

Opublikowano

W panelu sterowania mam wybrany mój mikrofon na ts3 tak samo.

Mój mikrofon działa normalnie tylko kiedy włącze cs'a to mikrofon się nagle wyłącza,w grze tak samo nie słychać mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...