Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki z wbudowanym mikrofonem do cs'a do 150zł.

BlackBoyYyY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ! Poszukuje słuchawek gamingowych z wbudowanym mikrofonem (jezeli jest mozliwosc dokupienia do sluchawek mikrofonu, to mam jeden mikrofon od sluchawek Creative Fatality - wyjmowany mikrofon, wiec jak bedzie on pasował to bedzie dobrze), glownie do cs'a, zeby dobrze slyszec kroki, czasem posluchac muzyki, do 150zł. Prosze, aby nie byly one jakies ciezkie, uszy zeby sie nie pocily, nie bolała od nich głowa i nie byly ciasne (najlepiej z opcją regulowania). Dodam, ze ostatnie sluchawki jakie mialem to Creative fatality. (niestety dzisiaj się zepsuły i slysze na jedno ucho :/ nie chce ich rozmontowywac i lutowac, poniewaz tego nigdy nie robilem i nie potrafie.) 

Tak więc prosze o wasze rozsądne propozycje. Dzieki :)

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj słuchawki douszne firmy Tomson za 16 złotych w najbliższym media expert.

Wytłumiają doskonale.

Dźwięk jest przestrzenny (jeżeli typ idzie z lewej to słychać tylko w lewej słuchawce).

Jedyny kłopot to rozmiar kabla, bo to tylko 1,2 metra.

Ale jak na koszt, to raczej najlepszy wybór.

Dokładasz trochę hajsu i kupujesz mikro.

Pokusiłbym się o stwierdzenie, że te moje douszne pierdziawki są porównywalne z średnią półką cenową jeżeli chodzi o sprzęt gamingowy.

Z początku zamysł był taki, żeby słuchać na nich tylko muzyki.

No, ale jak sprawują się niczym SS'y, to chyba warto.

bOSELih.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...