Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Skrypt do Vayne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale Vayne lepiej mi się gra na EloBuddy tam condemny są z*******e, tak samo Q nawet spoko, jedynie L# ma lepszy orbwalker i te swoje biblioteki.. za to Kalista działa przepięknie na L# o 1000% lepiej niż EB

Opublikowano

Wydaje ci się, że ma lepszy orbwalker, tylko dlatego że na sharpie delay masz zawsze 0. Ustaw sobie na EB delay na 0 i wtedy sobie porównaj

Opublikowano

Może i masz racją kolego nie znam się za bardzo :) dzięki sprawdze, ale i tak na L# są lepsze skrypty, mimo że tego nie widać na 1 rzut oka. Chodzi mi oczywiscie o skrypty do postaci którymi ja gram. Czyli Vayne/Kalista/Soraka/Ryze. Gdy grałem na L# gdy był scrackowany miałem 72% win ratio Kalista w Plat1, teraz na EB ledwo mi nią idzie. i po placementach jestem w Silver 1, a czasami sobie odpalam L# free na normala, to easy wygrywam 1v2 linię, nie wiem jaka jest różnica L# między EB ale o wiele inaczej się gra.

Opublikowano

Może i masz racją kolego nie znam się za bardzo :) dzięki sprawdze, ale i tak na L# są lepsze skrypty, mimo że tego nie widać na 1 rzut oka. Chodzi mi oczywiscie o skrypty do postaci którymi ja gram. Czyli Vayne/Kalista/Soraka/Ryze. Gdy grałem na L# gdy był scrackowany miałem 72% win ratio Kalista w Plat1, teraz na EB ledwo mi nią idzie. i po placementach jestem w Silver 1, a czasami sobie odpalam L# free na normala, to easy wygrywam 1v2 linię, nie wiem jaka jest różnica L# między EB ale o wiele inaczej się gra.

W tym się nie mylisz.

L# ma o wiele lepsze skrypty do postaci i jest ich więcej. Nie są tak czesto outdated jak na EB. EzEvade/Evade miażdży ich skrypt do unikania skilli, predykcja jest o wiele lepsza na LeagueSharpie. Orbwalker rzeczywiście jest trochę lepszy, ale osobiście mnie, jako takiego maina Riven, przeszkadza. Ludzie tworzący tam skrypty do Riven mają raczej problem, bo oczywiście postać odstaje i nie da się nic zrobić, są jakieś tam "tricki" na to (ze strony usera), ale jest to niewygodne.

~~

Pamięta ktoś jeszcze te tłumaczenia z ich strony "bo dopiero zaczęliśmy, L# ma kilka lat"? :makka:

Opublikowano

No własnie w 100 % racja, EloBuddy może się pochwalić dobrym Evadem ten nowy EvadeIC dopiero beta, ale według mnie najlepszy Evade jaki kiedykolwiek używałem ;P Jako gracz nigdy bym się nie skapnął że to skrypt, on jest bardzo naturalny i nie zawsze unika, a nie jak w L# stoisz w srodku ulti Leony i wybiegasz z niego :D

Opublikowano

No własnie w 100 % racja, EloBuddy może się pochwalić dobrym Evadem ten nowy EvadeIC dopiero beta, ale według mnie najlepszy Evade jaki kiedykolwiek używałem ;P Jako gracz nigdy bym się nie skapnął że to skrypt, on jest bardzo naturalny i nie zawsze unika, a nie jak w L# stoisz w srodku ulti Leony i wybiegasz z niego :D

Od tego jest Evade. Sam właśnie napisałeś, że ten skrypt jest tak beznadziejny, że nie wychodzi z ulta Leony. :)

Poza tym jest opcja humanizera w EzEvade + skrypt Seby, który sprawia, że EzEvade jest praktycznie niewidoczne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od tego jest Evade. Sam właśnie napisałeś, że ten skrypt jest tak beznadziejny, że nie wychodzi z ulta Leony. :)

Poza tym jest opcja humanizera w EzEvade + skrypt Seby, który sprawia, że EzEvade jest praktycznie niewidoczne.

jaki skrpyt seby możesz podać ?

b2e11e48e1f66af2he8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...