Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da radę pograć w CS:GO ?

Dan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie dawno zakupiłem sobie CS:GO kolega mi mówił ,że spokojnie da radę grać na moim sprzęcie nie będzie to większa ilość fps ,ale da radę jednak jak się okazało po wejściu na serwer mam po 15-20 fps. I teraz pytanie czy da radę wyciągnąć więcej fps ,aby dało się grać w CS:GO jest taka możliwość ?

Procesor : Inter® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.00GHz

Ram : 4,00 GB (dostępne 3,43 GB)

Typ systemu : 32-bitowy system operacyjny

Karta graficzna : Intel® Q45/Q43 Express Chipset
Windows 7 Ultimate

Wiem ,że jest to słaby komputer ,ale może da radę jakoś grać na nim w CS:GO ustawienia mam wszystko na najniższe próbowałem kilku sposobów na zwiększenie fps ,ale się nie udało.

Dzięki wszystkim za Odp.

Opublikowano

wątpie jeżeli już próbowałeś i nic to nie dało to raczej nie. Ustawienia na najmniejsze i nie oplecam grac tych dużych map typu Nuke ponieważ na starym kompie tez miałem lagi na tych mapach a na np. cache miałem stałe 60 FPS

Opublikowano

Jaką polecacie kartę graficzną do cs : go ,aby ten komp wyciągnął chociaż te 40 fps i żeby nie była za droga

Opublikowano

FPS nie zwiększysz, grać dasz radę.Aczkolwiek spróbuj z jakimś programem boostującym, czasem kilka FPS więecj będzie.

Te programy se mozesz wsadzic gleboko, odradzam ich uzywac.

Ogolnie mozna kilka fps dodac komendami, ale chodzi mi o taka sytuacje, ze nie masz karty, kup przynajmniej hd4850 (pare dych kosztuje) i bedzie jakos chodzic, nic wiecej nie warto, moze gts 450, ale to juz koszta, ale chodzi o to, ze Twoj procek tez ssie, ale to karty Ci teraz wlasnie brakuje.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Oski a możesz mi dać link do tej karty na allegro może być używana bo szukam ,ale z tego co wiem jest ich parę więc mógłbyś pomóc to bym sobie od razu zamówił dzięki.

Opublikowano

Ja polecam AMD Radeon HD 7770,lecz koszt 250+

Jeszcze lepszym wyborem byłoby MSI GTX 750 Ti aczkolwiek to koszt używanej części 430+

I procesor boli:/

Opublikowano

@GoPlaz

po co mu karta pokroju hd7770 czy gtx 750 skoro procesor mu nie wyrobi?

Do tego procesora się nadaje jedynie hd4850 jak wyżej kolega pisał, chociaż to i tak za dużo. Polecam zmianę mobo + cep + grafa, używane za 1000 dasz radę. Jak chcesz dokładniej opisane co kupić to daj znać :)

Jak nie masz kasy to pozostaje zakup hd4850 to kosz chyba 70/80zł.

Opublikowano

Qasolow czyli jak kupie tą karę hd4850 to będzie chodził już cs:go ? i możesz mi dać link na allegro do tej karty może być używana

Opublikowano

Naprawdę jeśli kupię tą kartę http://allegro.pl/ka...6145472972.html  da rade pograć w cs:go ? jeśli tak to na ilu fps sorry chłopaki ale ta karta za 10zł to nwm czy będzie dobra szukam szczerej odpowiedzi śmieszy mnie ta cena xD ?

To jest licytacja, masz 5 lat? 

Mam podobny setup i CS działa na średnich wymaganiach w 60 fps, więc możesz spróbować. 

W pierwszej kolejności sprawdź tu: http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Ta strona jest gownem przeklamanym, tym bardziej, ze nie nalezy sie kierowac tylko i wylacznie sztywno wymagniami, bo CS:GO akurat ma zanizone aktualnie (bo wymagania sa jeszcze z premiery), a taki wiedzmin 3 zawyzone, bez problemu pogra sie na i3 2100 + hd 7770 + 4gb ram..

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Teraz to ja już nie mam pojęcia czy kupować tą kartę graficzną hd4850 i jak nią kupie to ile będę miał fps ?

Opublikowano

Nie wiem ile bd miał fps. ale w cs'a pograsz. Jak jest za tania dla ciebie to kup hd4870 ale nie wiem czy się opłaca :) chcesz coś już w miare dobrego? bierz gtx560ti, ale twój procesor i tak nie pozwoli w pełni jej wykorzystać.

Opublikowano

Nie mam teraz funduszy na procek dlatego chciałem kupić tą tanią ,aby móc pograć bez tych zacinek. Więc ta tania karta to dobra opcja ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...