Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z ustawieniem aimbota w Elfie

TaTuSDwX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mianowicie taki problem zrobilem sobie pare mc wszystko ladnie smiga na aim bocie + chodzenie za soba itp i teraz mam pytanie czy da rade w opcjach badz jakims skrypcie ustawic cos takiego aby postac wchodzila np w danego tp zaraz za glowna postacia ???

Opublikowano

Witam. Mam mianowicie taki problem zrobilem sobie pare mc wszystko ladnie smiga na aim bocie + chodzenie za soba itp i teraz mam pytanie czy da rade w opcjach badz jakims skrypcie ustawic cos takiego aby postac wchodzila np w danego tp zaraz za glowna postacia ???

Z tego co mi wiadomo, nie ma takiej opcji w elfbocie. Możliwe też, że kiedy używałem tego bota, po prostu jeszcze tego nie było. Teraz... Wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, nie ma takiej opcji w elfbocie. Możliwe też, że kiedy używałem tego bota, po prostu jeszcze tego nie było. Teraz... Wszystko jest możliwe.

tzn widzialem to juz u niektorych gosci na ots ale niestety zaden nie chce sie podzielic taka informacja mam nadzieje ze opisalem to dosc jasno o co mi chodzi ;x

Opublikowano
Leader pisze "n" to Mc idzie w góre.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'n'] moven
Leader pisze "s" to Mc idzie w dól.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 's'] moves
Leader pisze "w" to Mc idzie w lewo.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'w'] movew
Leader pisze "e" to Mc idzie w prawo.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'e'] movee
Leader pisze "nw" to Mc idzie w Górnym Lewo.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'nw'] movenw
Leader pisze "ne" to Mc idzie w Górnym Prawo.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'ne'] movene
Leader pisze "sw" to Mc idzie w dolnym lewo. ( Niewiem jak to sie pisze "dolnym"  )
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'sw'] movesw
Leader pisze "se" to Mc idzie w dolnym prawo. ( Niewiem jak to sie pisze "dolnym"  )
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'se'] movese

Znalazłem tylko takie coś, jeżeli piszesz "n" mc idą north "s" mc idą south, i tak dalej.

Opublikowano

Leader pisze "n" to Mc idzie w góre.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'n'] moven
Leader pisze "s" to Mc idzie w dól.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 's'] moves
Leader pisze "w" to Mc idzie w lewo.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'w'] movew
Leader pisze "e" to Mc idzie w prawo.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'e'] movee
Leader pisze "nw" to Mc idzie w Górnym Lewo.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'nw'] movenw
Leader pisze "ne" to Mc idzie w Górnym Prawo.
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'ne'] movene
Leader pisze "sw" to Mc idzie w dolnym lewo. ( Niewiem jak to sie pisze "dolnym"  )
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'sw'] movesw
Leader pisze "se" to Mc idzie w dolnym prawo. ( Niewiem jak to sie pisze "dolnym"  )
auto 1 if [$curmsg.sender == 'Nazwa Leader..' && $curmsg.content == 'se'] movese

Znalazłem tylko takie coś, jeżeli piszesz "n" mc idą north "s" mc idą south, i tak dalej.

tez to widzialem na necie ale tutaj trzeba cos wpisywac a to cos polega na tym ze jezeli postac dajmy nazwe xx ma follow na postaci zz i gdy postac zz zniknie postaci xx z ekranu to postac xx tak jakby znala ostatnie polozenie postaci zz i idzie w tamto miejsce ;D troche skomplikowane ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...