Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS Carbon - problem z uruchomieniem

Nalesnim12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :). Otóż mam oryginalną wersję gry NFS Carbon, mi ona kilka lat i kiedyś śmigała jak należy, a dziś, jak zainstalowałem to pisze mi takie coś w okienku: "Proszę zalogować się z uprawnieniami administratora i ponowić próbę". Jeśli będę musiał coś zrobić, to proszę o łatwe wytłumaczenie, czyi gdzie mam wejść itp. bo mam 12 lat i nie jestem specem od takich rzeczy :P Dziękuje za pomoc! Pozdrawiam B)

Opublikowano

Witam :). Otóż mam oryginalną wersję gry NFS Carbon, mi ona kilka lat i kiedyś śmigała jak należy, a dziś, jak zainstalowałem to pisze mi takie coś w okienku: "Proszę zalogować się z uprawnieniami administratora i ponowić próbę". Jeśli będę musiał coś zrobić, to proszę o łatwe wytłumaczenie, czyi gdzie mam wejść itp. bo mam 12 lat i nie jestem specem od takich rzeczy :P Dziękuje za pomoc! Pozdrawiam B)

Próbowałeś uruchamiać jako admin/w zgodności z innymi systemami?

Btw - mpc +13 xD

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/turn-windows-firewall-on-off#turn-windows-firewall-on-off=windows-7  tu masz jak wylaczyc zapore

na plik .exe (ten co właczasz gre) klikasz prawym przyciskiem myszy,wybierasz własciwosci,zgodnosc,tryb zgodnosci z win XP sp3 i ustaw tez "uruchom ten program jako administrator"

Albo zapore mozesz wylaczyc tez tak

windows+r   wpisujesz services.msc  jedziesz na sam dół i tam jest zapora systemu windows jak jest właczona to wyłacz ją

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...