Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System dobierania

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zapewne niektórzy z was wiedzą lub nie, jest nowy system dobierania w lolu(po narodowości). Skąd wasze IP pochodzi stąd dobiera wam graczy. Nie wiem czy był o tym temat czy nie, ale co uważacie o tym systemie? Mnie już dobija, nie ma chyba bardziej upośledzonej społeczności jeżeli chodzi o gry typu lol niż polacy(oczywiście nie wszyscy), takiego lose strike nie miałem od dawna. Albo jungle robi 5/10, flami wszystkich, albo mid robi 0/4 i afczy. Nie wiem co jest nie tak z tymi ludźmi, fakt, sporo gier też przegrywam przez moje błędy, ale sam fakt gry z ludźmi takiego pokroju przysparza o ból głowy. Może ma ktoś jakieś pomysły jak ten system oszukać bez straty pingu? Bo można podłączyć się do VPN'a, ale wtedy gra jest na około 100-150ms.

Opublikowano

Pierdolisz jakieś farmazony za przeproszeniem.Mnie z polaczkami dobiera rzadko a ty jestes typowym z nich że "o polaczki gry mi przegrywaja" Zapewnie jesteś w brąz/silver.Taki system nigdy nie istniał i nie istnieje bo jeśli ktoś grał by na wescie to by szukało zwykłego blind picka z 10 minut co było by bez sensu więc nwm skąd masz info.Ja bym mógł skarżyć się na te cienkie czeskie/słowackie pizdy bo ostatnio często mi dobiera i ani nie maja skilla ani nie piszą po angielsku i cały mecz to paraolimpiada

Opublikowano

Pierdolisz jakieś farmazony za przeproszeniem.Mnie z polaczkami dobiera rzadko a ty jestes typowym z nich że "o polaczki gry mi przegrywaja" Zapewnie jesteś w brąz/silver.Taki system nigdy nie istniał i nie istnieje bo jeśli ktoś grał by na wescie to by szukało zwykłego blind picka z 10 minut co było by bez sensu więc nwm skąd masz info.Ja bym mógł skarżyć się na te cienkie czeskie/słowackie pizdy bo ostatnio często mi dobiera i ani nie maja skilla ani nie piszą po angielsku i cały mecz to paraolimpiada

Platyna 1, byłeś blisko.

Farmazony? 3/4 gier to gry z minimum 2-3 polakami nie licząc mnie i nie tylko ja tak mam. Chodzi mi tu o eune, nie euw.

Opublikowano

Jak zapewne niektórzy z was wiedzą lub nie, jest nowy system dobierania w lolu(po narodowości). Skąd wasze IP pochodzi stąd dobiera wam graczy. Nie wiem czy był o tym temat czy nie, ale co uważacie o tym systemie? Mnie już dobija, nie ma chyba bardziej upośledzonej społeczności jeżeli chodzi o gry typu lol niż polacy(oczywiście nie wszyscy), takiego lose strike nie miałem od dawna. Albo jungle robi 5/10, flami wszystkich, albo mid robi 0/4 i afczy. Nie wiem co jest nie tak z tymi ludźmi, fakt, sporo gier też przegrywam przez moje błędy, ale sam fakt gry z ludźmi takiego pokroju przysparza o ból głowy. Może ma ktoś jakieś pomysły jak ten system oszukać bez straty pingu? Bo można podłączyć się do VPN'a, ale wtedy gra jest na około 100-150ms.

Kto ci tych bajek mój drogi naopowiadał. dobiera Ci polskich graczy ponieważ, 99,9% polskich graczy gra na EUENE

Opublikowano

Kto ci tych bajek mój drogi naopowiadał. dobiera Ci polskich graczy ponieważ, 99,9% polskich graczy gra na EUENE

To fakt, sporo jest polaków na EUNE, ale Anna Grodzka, Kiszeczka, MACIEK POLICJA997, milord19PL, BornToOutplayPL w przeciągu niecałego tygodnia i to tylko część z nich to lekka przesada, tym bardziej że sezon temu normalnych ludzi miewałem.

Opublikowano

^_^ na co ty płaczesz ?...

przecież coś takiego jest w każdym kraju trolle idioci itp. :D

niedawno grałem sobie gre Cho z przeciwnego teamu feedował mid-a do 15 minuty miał 0/6

ja Dariusa na Topie zrobiłem też do 0/6 - dziękuje Elise i Vladowi za pomoc

na bocie przeciwnicy zepchnięci do full def-a ich jungla w ogole nie wychodziła...

ale mimo że mieli totalny wpier* to się nie poddawali i nawet prawie wygrali xD gdyby nie sławny pomysł " Hej a może zrobimy barona " xD

ja o polakach nie mogę powiedzieć nic złego ;x... ale też nic dobrego...

bo mimo tego co mówisz to mi polaków jakoś za często nie dobiera... może mam pecha i ten system u mnie nie działa :D

jednak wracając do pytania...

oszukać systemu który i tak nie działa się nie da... przynajmniej moim zdaniem ;x...

Opublikowano

Jak tak Ci bardzo przeszkadza to kup transfer do EUW albo do NA i będziesz miał spokój. 

Opublikowano

Jak tak Ci bardzo przeszkadza to kup transfer do EUW albo do NA i będziesz miał spokój. 

Szkoda kasy, aktualnie próbuję szczęścia z lvlowaniem na EUW. Ktoś ma jakieś info jak z pingiem na NA jest?

Opublikowano

Szkoda kasy, aktualnie próbuję szczęścia z lvlowaniem na EUW. Ktoś ma jakieś info jak z pingiem na NA jest?

Na NA jest ok. 100, możesz mieć np 150 nawet. Wiem bo grałem tam i miałem gdzieś powyżej 140 chyba.

Opublikowano

Każdy się skarży na Polaków. Ale jeżeli sam na nich zaczynasz flameić albo nie motywujesz (odzywki typu: we lose, wtf you are worst player etc.) to spotkasz się z przegraną. Kiedy widzę jakiegoś polaczka, który chce mida lub topa to zwykle mu odpuszczam bo chcę mieć dobry mecz. Nawet jak feednie enemy to proponuje swap i sam zwykle robię carry lub kolega (granie z premade jest op). Chciałbym tego uniknąć ale miałem wiele Polaków, którzy carrnęli grę, grali dobrze i nie pisali jak zdedają: KU**AAA na czacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...