Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migający ekran w lolu

Dimikoyan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna mam nowego kompa z windowsem 7 64bitowym, gdy zaczynam rundke w lola miga mi ekran w formie pasków co bardzo irytuje, wyczytałem że może pomóc włączenie zgodności w trybie windows 7, tyle że nie mam takiej opcji do wybrania, tutaj screen: http://i.imgur.com/kjawedb.png

Zna ktoś jakiś protip na to? Byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Może to być wina monitora i tyle, spróbuj zwiększyć/zmniejszyć odświeżanie.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Na pewno nie monitora bo na windows XP 32bity nie migało mi nic, a ten sam monitor miałem. Jak sprawdzić ich "aktualność"? Zielony jestem w tych sprawach.

Opublikowano

Wie ktoś chociaż może czemu nie mam opcji wybrania uruchomienia programu w trybie zgodności z windows 7? Mam wersję windows 7 home premium.

Sry za double post.

Opublikowano

Zalecane opcja rozwiązania problemu:

- Naciśnięcie "Napraw" w kliencie gry

- Ustawienie rozdzielczości ekranu 4:3, 16:9 zależy jaki masz w grze jak i normalnie

- Skontaktowanie się z Riotem

Opublikowano

Jesli masz karte grafiki nvidia to masz program nvidia experience i tam mozesz zaktualizowac sterowniki,Zawsze mozesz tez wejsc w menadzer urzaden,odszukac swoja karte i szukasz aktualizacji,Co do monitora jaki jest to monitor ? Ile Hz ?

Sprawdz czy masz wylaczony tryb dla daltonistow w lolu.

Opublikowano

Wejdź sobie w zarządzanie i popatrz jaką masz kartę, jeżeli z automatu ci nie znajdzie update, to wpisz sobie w google stery do karty "XXX" i pobierz.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...