Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja odnośnie aktu 6

CannabisTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako, że wczoraj 21 kwietnia wyszła nowa aktualizacja wprowadzająca długo oczekiwany AKT 6 chciałbym byśmy się podzielili swoimi opiniami.

Według mnie to dobra alternatywa - nowe rajdy i nowe eq, dodatkowo jakiś nowy system umiejętności oraz 8 poziom unikalności ( Fenomenalny ). Obecnie mam tylko 80 lvl, więc wiele nie zdziałam, ale niedługo dołączę do grona 88-levelowców by móc się cieszyć tymi nowościami w pełni.

W dodatku zauważyłem u niektórych osób które mają 99lvl obok w nawiasie (+2). Co to może znaczyć? Że ta osoba ma tak naprawdę 101lvl?

A jakie jest wasze zdanie?

Opublikowano

Akt 6 to chyba największy s**t jaki wprowadzili w tej grze. Pobugowane mapy, nieopłacalne rajdy, z których głównie będą leciały serca i dusze, jeszcze większe nastawienie na IS, przesadzone mobki, kompletny brak organizacji misji w tym akcie i 0 informacji co tam w ogóle jest i jak się co zdobywa. Oceniam ten akt na 3/10. Warto zrobić misje, bo dają dużo expa, ale nic ponad to. Zapomniałbym o super pomyśle połączenia czatów nowej głównej mapki i NV, gdzie silnik nie wyrabia i klatkuje jak szalony. 

Co do tego 99(+2), to w nawiasie jest poziom bohatera czyli lvl wymagany do nowego eq itd. W tym przypadku jest to 2 poziom.

PS. Za każdego deda (arena, glac, mobki, etc.) traci się 5% expa z poziomu bohatera, więc pozdrawiam bicie prawie 30 lvla żeby założyć te nowe eq. 

Opublikowano

Krótko i na temat - gówno. Mogliby tego nie dodawać. GDZIE BALANS?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nie postarali się z tym aktem, to raczej opinia jednogłośna. Mimo wszystko, że nie można być zachwyconym ze zmian to cieszy mnie inicjatywa, że próbują coś dodać do tej gry. Szkoda tylko, iż jest to dosyć słabe. Powinni nad tym jeszcze popracować, zmienić trochę działalność tego aktu by spodobał on się graczom.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

@554461402688252517908.png Press.

Szczerze ? Ta gra diametralnie się zmieniła - rok 2011-2016. Entwell wprowadza coraz to nowsze update'y, które nie zawsze są "fajne", mnie zastanawia fakt, dlaczego GameForge wprowadza te aktualizacje skoro nie musi ? Gra jest ich w każdym rejonie oprócz Korei i tamtych krajów (Azja). Nacisk na ItemShop jest duży, teraz bez regularnego wydawania pieniędzy na grę będzie ciężko sobie poradzić, chociaż znam pare osób, które grają bez wydawania, jednak mają dużo szczęścia i na grę poświęcają od groma czasu. Akt 6 - według mnie był to cios dla NosTale i gra straciła wielu graczy, teraz nie ma czegoś takiego jak wspólna wyprawa z kolegami/famką na glacę, czy w inne rejony. Dawniej wbicie 80 lvl'a było czymś, a teraz hmm z 1,5 tygodnia lub mniej. Moim zdaniem do gry nie opłaca się wracać, chociaż przeżyłem z nią wiele wspaniałych chwil. Sądzę, że NosTale w wersji PL niedługo upadnie (2 lata), ze względu na to, że wiele osób po prostu zrozumiało fakt, że gra ta jest niszczona od paru ładnych lat, można będzie grać pewnie w NosTale DE, bo gra tam  dużo "bogatych" dzieci, które wydają na tą grę multum pieniędzy i gospodarka się jakoś trzyma. NosTale SE pewnie też jeszcze zostanie. To tyle z mojej strony.

Live a life you'll remember.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...