Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z*******e zabezpieczenia? 4Ever undetected? Z*******y staff, który wie co robi? No na pewno nie na elo buddy xD Polecam wbić teraz na ich stronke, jak by wstała, to zaraz dam screeny jak obecnie wyglada stronka :D

Edit

a3S0CNz.jpg

C4nbD47.jpg

WMTwqm6.jpg

Opublikowano

wlasnie tez wszedlem i nie ogarnalem na poczatku o co chodzi to sa ludzie z teamu? Wg te dane osobe itd jest mozliwosc ze bedzie jakis wyciek lub keylogery w EB?

@Edit

@  JezuitaChrystus 

Rozumiem ze najlepiej odinstalowac i poczekac jak sie potoczy? :D

@Edit2

Wg to ostatnie zdjecie to nawet takie creepy ^^

Opublikowano

#TeamRomania

Masa prywatnych danych Finna też wyciekła. Logicznym jest, ze bezpiecznie jest teraz nawet nie próbować odpalić EB.

@Up

Mozesz wyjebac z dysku jak chcesz, ale raczej nie ma sensu, po prostu nie odpalac tego w ogóle, c**j wie co tam z tym zrobili. Ja sobie tylko z taskbara ikonke wywalilem, by przypadkiem nie kliknać.

Opublikowano

*******e zabezpieczenia? 4Ever undetected? Z*******y staff

Niczego nie zabezpieczysz w 100%.

Takimi atakami eb może wzmocnić swoje zabezpieczenia, nie wiedzieli w czym jest luka, teraz ją załatają.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

NO oczywiscie ze niczego nie zabezpieczysz, ale z*******y staff EB twierdził inaczej, ultra zabezbieczenia, never detected, a konkurencja ssie i macie bana po jednej grze, o to mi chodzi :D Najwidoczniej racji nie mieli Kappa

Opublikowano

@up

Specjalnie chciałem zobaczyć chwalonego sharpa, wykupiłem vipa, pograłem 3 dni, dostałem perma, na eb gram od początku, a pierwszy ban dopiero wczoraj.

Konkurencja ssie.

Co do bol'a wersja darmowa nie równa się z eb, totalne gówno

@topic

Jeżeli robiliście update elobuddy (core) około godziny 2 a 3:30 najlepiej usunąć EB, odpalić antyvira lub jebn*ć formata, tutaj wycinek z eb od moda

Dear EloBuddy community,

As you might have noticed, our server was compromised. We have restored the server since then and everything is back to normal.
However, the update server was also compromised, for a few minutes only, as a result the person who did this uploaded a malicious dll file.

If you have downloaded an update in the last 40-50 minutes (EB core dll) then there is a high chance you have downloaded the malicious file.
Delete your EB files (uninstall) and scan your system with your anti-virus or backup your important files and format your system drive.

We apologize for any inconvenience.

EloBuddy Moderating Team

edit

nulleda też hakowali dzisiaj :P

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

EB niby już niby postawili na nogi. 

Nie rozumiem czegoś jeżeli nie było mnie w trakcie update na komputerze, to mam zacząć się obawiać. 

Format to dla mnie nie problem ale boje się o swoje dane. 

Opublikowano

można już odpalać normalnie czy się lepiej na chwilę obecną wstrzymać ;p?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

@up

Specjalnie chciałem zobaczyć chwalonego sharpa, wykupiłem vipa, pograłem 3 dni, dostałem perma, na eb gram od początku, a pierwszy ban dopiero wczoraj.

Konkurencja ssie.

Co do bol'a wersja darmowa nie równa się z eb, totalne gówno

@topic

Jeżeli robiliście update elobuddy (core) około godziny 2 a 3:30 najlepiej usunąć EB, odpalić antyvira lub jebn*ć formata, tutaj wycinek z eb od moda

Dear EloBuddy community,

As you might have noticed, our server was compromised. We have restored the server since then and everything is back to normal.

However, the update server was also compromised, for a few minutes only, as a result the person who did this uploaded a malicious dll file.

If you have downloaded an update in the last 40-50 minutes (EB core dll) then there is a high chance you have downloaded the malicious file.

Delete your EB files (uninstall) and scan your system with your anti-virus or backup your important files and format your system drive.

We apologize for any inconvenience.

EloBuddy Moderating Team

edit

nulleda też hakowali dzisiaj :P

Ban na sharpie po 3 dniach? To chyba na boconym koncie, bo ja dostaje co 2-3 miechy i  są to raczej bany ręczne za reporty bo nigdy nie dostałem bana na koncie poniżej d1 (z wyjątkiem 5.24)

Powiadasz że elobuddy lepsze od bola? To chyba grałeś na free skryptach i w dodatku nie potrafiłeś ich ustawić :D

Konto na którym gram odpalony ze wszystkim bo za małe winratio wykręciłem, w ogóle się nie kryje, jakieś chat spammery + sam się pucuje że mam skrypty jak ktoś płacze, bez bana od prawie 2 miechów http://eune.op.gg/summoner/userName=ntrouk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...