Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć FPS?

majster321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam tak jak w temacie , jak zwiekszyc ilosc fps? Procesor graficzny : Geforce G210

Procesor: Intel®Core2 QUAD CPU @ 2.50 GHZ

Pamiec: 3.00 gb pamieci RAM 

Biezaca rozdzielczosc: 1680 x 1050 60hz

system operacyjny : WIn7 . Prosze o konkretne odpowiedzi co najlepiej kupic zeby wyciagnac cos pomiedzy 150 - 250 fps najlepiej 300 :P z gory dzieki Pozdrawiam.

Opublikowano

Nowy PC.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Legenda
Opublikowano

Czyli nie masz tych 150fpsów a chcesz 300? Ok, weź się do roboty i kup nowy komputer, bo z pustego to Salomon nie naleje.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

W moich postach jak poszukasz to znajdziesz poradniczek taki maly hehe, wszystkie komendy startowe na fpsy, niskie ustawienia + 800x600 (graj paski tylko, bardz prawilny), formacik. Duzo nie zdzialasz, bo u Ciebie karta nie wyrabia az za bardzo. Modl sie o 60, nie 300. Podaj zasilacz i budzet, ale wlasnie pierwsze do wymiany karta graficzna. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

budzet do 600 700 zl .A jesli karta graficzna to jaka ? MI chodzi po prawdzie mowiac o 150 fps nie musi byc wiecej acz kolwiek moze . Czytalem tez ze w cs:go nie liczy sie karta graf tylko procesor co mozecie mi poradzic zeby bylo dobrze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...