Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy serwerze! TECHNIK!

yolinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4662271.png

4662269.png

Cześć, może zacznę od tego, że mam na imię Mateusz i mam 15lat.

Od "małego" lubiłem bawić się z plikami serwerowymi i "polepszać" swój serwer, więc mój staż wynosi parę lat.

No dobra, ale bez tych zbędnych pierdółek, przychodzę z opcją pomocy serwerom, które tego potrzebują.

Wiele osób pisze tematy, że szukają techników itd., więc zapraszam do skorzystania z moich usług za drobną opłatą!

4662294.png

- tworzenie paczek serwerowych,

- zabezpieczanie serwerów,

- skonfigurowanie serwera tak, aby nie lagował,

- pisanie podstawowych pluginów (uczę się),

- pisanie zaawansowanych skryptów (czasem lepiej skrypt niż plugin),

- konfigurowanie serwera,

- spolszczanie i wiedza na temat pluginów,

- aktywność,

- szybki kontakt (praktycznie cały czas na kompie),

- wiedzę w tym co robię,

- oraz dobrą atmosferę,

4662311.png

- zdecydowania(w sensie co mam zrobić dokładnie),

- miłej atmosfery,

- dużej aktywności,

- dobrego kontaktu,

- kultury osobistej,

- nie zerwania kontaktu po 2dniach,

- profesjonalnego podejścia,

- jakiegoś wynagrodzenia,

I to chyba już wszystko, najlepiej wychodzą mi paczki pod Survival, FreeBuild oraz SkyBlock, więc

jeżeli chciałbyś żebym stworzył dla Ciebie paczkę, skonfigurował pluginy czy pomógł z serwerem:

Zapraszam do kontaktu, czy to przez Gadu-Gadu, czy też wiadomość na MPCForum.

Pamiętajcię, że poświęcam na to swój czas, więc będę chciał za to jakieś wynagrodzenie.

Zainteresowała Cię moja oferta? Zapraszam do kontaktu, na pewno się dogadamy!

4662319.png

Gadu-Gadu: 41421695

PRYWATNA WIADOMOŚĆ NA MPCFORUM

Pamiętaj, że ja odpowiadam za przygotowanie serwera, skonfigurowanie go i odpowiadam za to, żeby nie lagował od strony pluginów.

Brak graczy na serwerze = nie moja wina, reklamy itd. musisz sobie sam zafundować, pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Nie polecam. Po tym jak programista jego serwera zerwał z nim współpracę atakował go bez powodu pod każdym postem w tym dziale jaki napisał.

Nie zapłaciłbym za paczkę z pluginami z internetu w dodatku ze skryptami.

Prezentacja brzydka i źle mi się ją czyta.

Opublikowano

@.happi. Nie wypowiadaj się jak nie wiesz jak było. Już mam z nim zgodę, także. Nie wyzywalem go tylko pisałem, ze zachował się nieprofesjobalnie.
Nie pasuje Ci coś to nie komentuj, a nie psujesz mi reputację,gdy nie wiesz jak było :)
Prezentacja Ci się nie podoba? Ojjj wielkie biedactwo, jakos inne prezentacje są bez grafiki albo jakiś totalix shitix i tam nic nie piszesz, GRAFIKU.

Widocznie masz jakie problemy jeżeli "źle Ci się ją czyta", może udaj się do okulisty?

sygnatura.png

Opublikowano

Nie czytam każdej prezentacji tylko te których autorów kojarzę.

Źle mi się czyta, kawałek jest po lewej stronie, kawałek po prawej, na środku. Zamiast zrobić wszystko w jednej linii wyśrodkowania to rozrzucasz po całym możliwym miejscu.

Szczerze wolałbym czytać sam tekst niż napisy z CoolTexta. Darmowe = słabe.

Nie wiem co to "totalix shitix" i nie chcę wiedzieć, bo to pewnie znów coś pokroju 1337 czyli czegoś kto każdy używa.

Opublikowano

Nie czytam każdej prezentacji tylko te których autorów kojarzę.

Źle mi się czyta, kawałek jest po lewej stronie, kawałek po prawej, na środku. Zamiast zrobić wszystko w jednej linii wyśrodkowania to rozrzucasz po całym możliwym miejscu.

Szczerze wolałbym czytać sam tekst niż napisy z CoolTexta. Darmowe = słabe.

Nie wiem co to "totalix shitix" i nie chcę wiedzieć, bo to pewnie znów coś pokroju 1337 czyli czegoś kto każdy używa.

Nie używam rzeczy pokroju 1337, u góry po prawej jest, że aktualne.

Tekst co oferuję/oczekuję w jednej linii, a to, że jeżeli kogoś zainteresowało na środku i kontakt po prawej, no cóż.

Tak mi się spodobało i zostanie. Darmowe = słabe? :P To, że jesteś grafikiem nie oznacza, ze możesz tak pisać, bo "miałbyś lepsze".

sygnatura.png

Opublikowano

Witam, poszukuję technika lecz oczekujesz wynagrodzenia, powiedz w ściślej o co ci chodzi.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...