Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Dalej posysa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam polskich leśników, gdzieś w 3 kwartale ubiegłego roku gralem troszeczkę na eb i zawiodłem się totalnie, jedyny plus tego syfu to "undetected" i to że nie był tak okropny jak gos. Dzisiaj widzę mase tematów o banach. Czyżby eb było detected? No kto by sie spodziewał że cheat bez wbudowanych humanizerów jest łatwy do wykrycia :v

/\

|

|

Tego nie musisz czytać to jest historia mojego życia, mam jedno pytanie. Czy warto grać na eb? Warto ryzykować?

Opublikowano

Myślę, że po tej fali banów znów temat EB ucichnie i skrypterzy przez jakiś czas będą mogli swobodnie grać. Jednak do czasu, ponieważ kiedyś nadejdzie kolejna fala banów, a wtedy wszelkie konta z programami trzecimi zostaną zablokowane.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Fale banów falami banów, stworzenie humanizera to nie problem dla mnie, więc w sumie o to się martwię. Ale eb ma podobno dalej słabą predykcje a jedyny dobry skrypt autoqss :makka: Więc jedyną szansą na bana jest spalenie się, ale grając bez evade i z dobrze skonfigurowanymi skryptami + humanizer to z lekka niemożliwe. Ale szansa na bana zawsze jest, może podzieli się jakiś obrzezany obeznany skrypter na temat tego programiku? 

@Mateusz# @BrainOnly @1373230489-U611928.pngForzie @1361622928-U485574.pngManiekSpecjalny @ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ @554461402688252517908.png AntyWarrn @Zarax @hellsing :makka:

Opublikowano

Target Selector opierdala pałeczke monstrualnie, chyba specjalnie go tak zjebali, bo nie wierze że można takim ciotnikiem być by takie gówno przypadkiem zrobić.
Prediction w porównaniu z tym co było pół roku temu działa lepiej, ale nadal daleko mu do poziomu Sharpa
Skrypty już widać jakieś porządniejsze, np Gutentag Ezreal, są ogólnie z 2-3 osoby (i ten kurw śmierdzący iCreative, który ostro wyzywa każdego, kto ośmieli sie cos złego o jego uber, hiper outdated od pół roku skryptach napisać do nich na pewno nie należy) które robią porządne skrypty. Evade który sam się nie w*******a w skillshoty nadal brak.

Ogólnie Sharp > Eb big fucking times, wiadomka, program szwaba nadal rucha konkurencje ostro w dupe. Dzisiaj oraz z chyba tydzien temu były banłejwy wymierzone bezpośrednio w elo buddy, ale każdy kto używał mózgu sie domyślał, żę to jest detected, po prostu za bardzo próbowali zrobić z lepszego konkurenta kozła ofiarnego.

Ogólnie nie polecam tego gówna, bez skryptów siedzie w P2 obecnie, i nawet na tym poziomie na EB jest ciężko coś ugrać, a na BoL'u i Sharpie na luzie sobie wbijałem challengery, potwornie ten crap jest za konkurencją, jeszcze pare miesięcy temu twórcy się próbowali tłumaczyć że beta itp. no ale k***a, ile to już stoi do c***a, a predykcja i target selector nadal ssą. Własciwie jedyną pozytywną rzeczą w tym programie jest całkiem poprawny orbwalker, ale na tym plusy się kończą. Jak chcesz skryptować polecam Sharpa albo EWENTUALNIE BoL'a, niestety, za darmo dostaniesz gówno, które odstaje juz na diamencie i bana w jape.

Opublikowano

Zależy na czym Ci zależy. Jeżeli nie chcesz płacić, nie masz cracka, to najlepszą opcją będzie EloBuddy. Niedawno była fala banów, więc uważaj, mogli tego nie naprawić, co to spowodowało, i pojawi się kolejna.

Pod względem jakości:

Co ma lepszą predykcję?

L# 

Na jakim programie skrypty są częściej aktualizowane?

L# 

Co ma większy wybór Ultility?

L# 

Jaki program ma lepsze skrypty po championów?

L# 

Na czym w skryptach jest mniejszy monopol?

L#

Co jest tańsze? :makka:

EB

Kto bardziej leci na kasę?

L#

Może pomóc jeszcze to co napisałem w poradniku:

Również by grali na LeagueSharp, tyle że, ten już jest płatny, a nie ma publicznego cracka.

EB to nowy, świeży program mający potencjał, ale spójrzmy jak jest z nim na obecną chwilę - przecież interesuje nas jakość, a nie "będzie lepiej", prawda? W skryptach panuje monopol, jest zwykle jeden dobry, a reszta jest na tyle beznadziejna, że nikt z nich nie korzysta. Czasem mam wrażenie, że userzy piszą z litości "good job".

Evade i prediction to wg mnie 2 główne problemy w tym projekcie. Predykcja jest bardzo słaba, a Evade beznadziejne, chociaż jest coraz lepiej. Jest kilka niezłych skryptów, ale w porównaniu z L#. No - wiecie.  :)

Btw. łap jak chcesz do niego link, tier lista też jest. http://www.mpcforum.pl/topic/1534022-leaguesharp-podstawy/#entry12971973

edit. Nie ma to jak oznaczać samego siebie. :makka:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...