Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] LeBlanc

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nazwałbym jej noob champem, właściwie to określenie jest nijakie i jak dla mnie nie istnieje. LB jest po prostu za silna i w dodatku prosta. Mimo wszystko jeżeli ogarniasz inną postać to nie będziesz miał wielkich problemów z pokonaniem LeBlenk na linii.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak noob champion. Są postacie wymagające więcej i mniej skilla. Zgaduję, że chodzi Ci o to drugie, a więc:

LeBlanc jest dla mnie dosyć łatwą postacią. Wprawdzie nie ma prawie żadnego skillshota, prócz E,  każdy potrafi zrobić aoe dmg czy burst na jedną osobę...

Jedyne co wymaga wprawy to wbijanie się, szybkość burstu, no i może ogarnianie trochę klona.

Opublikowano

Noob champ? Ciekawe określenie, LB to nie jest tylko E+Q+W+R lub Q+W+R - w taki sposób może być nazywana noob champem.

Tą postacią trzeba umieć grać, trollować przeciwników za pomocą W + R.

Dla mnie to jest postać 4FUN + DMG

Opublikowano

Po tych zmianach co dzisiaj zaszły nie będzie taka silna przez to, że inne postacie dostały ala buffy

LeBlanc całym combem nie da rady zabić annie z odpalem na E  czy malzahara z pasywką

Opublikowano

Podobnie jak z "Zedem" - na poziomie gdzie lb robi 10;0 w 10 minucie to potwór, przy gierkach "close" już nie jest tak kolorowo i taka lb ma presje by sforcować cokolwiek by zdobyc jakies zabojstwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...