Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MKjogo - nadal banują?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że działa to podobnie do banów za skrypty. Są wykonywane falami. Jeśli Cię ktoś zreportuje, sprawdzą czy używasz programów trzecich to tak, dostaniesz bana. Jednak w innym razie raczej trzeba czekać na fale banów za ten program trzeci.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Myślę, że działa to podobnie do banów za skrypty. Są wykonywane falami. Jeśli Cię ktoś zreportuje, sprawdzą czy używasz programów trzecich to tak, dostaniesz bana. Jednak w innym razie raczej trzeba czekać na fale banów za ten program trzeci.

btw tutaj nie było tak, że fale banów po prostu riot upominał na początku na mialu potem był ban na 24h podobno next już coś w stylu perma bana :)

Jeśli ktoś gra wziąć i nie ma problemów to były by miło jakby dał informację jakas. 

8259114700795331298119.png

Opublikowano

btw tutaj nie było tak, że fale banów po prostu riot upominał na początku na mialu potem był ban na 24h podobno next już coś w stylu perma bana :)

Jeśli ktoś gra wziąć i nie ma problemów to były by miło jakby dał informację jakas. 

Dokładniej było wysyłane ostrzeżenie na e-mail.

Bany są jak i wcześniej. 

Opublikowano

a przypadkiem MKjogo czy jak to tam nie ma wirusa?

bo mi wykrywalo go jak pobieralem

Nie miało żadnego wirusa, ale też już nie działa, ponieważ program został wyłączony przez twórców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...