Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Office

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawde nie mam pojęcia czy piszę to w dobrym dziale, dlatego prosze o przeniesienie lub podanie mi odpowiedniego działu do tego typu tematów.

Jakiś czas temu potrzebowałem PowerPointa i Worda, szukałem darmowych starych pakietów office, ale jakimś cudem nie znalazłem a triale mi nie działały. W końcu okazało się że mogę pobrać na okres próbny najnowszy pakiet Office, który zawiera Worda, PowerPointa, Outlooka, OneNote oraz Excela. Ten pakiet naprawde mi sie podoba, ale niestety ma go tylko na miesiąc a nie mam kasy żeby płacic 50 zł co miesiąc. Dlatego kieruje do was pytanie: Czy jest możliwość przedlużenia darmowego okresu? Może jakiś crack, albo już zcrackowane wersje? Po prostu jak mieć najnowszy pakiet Office na zawsze za darmo?

ruU3AnC.png

Opublikowano

Nie ma sposobów na darmowy pakiet Microsoft Office. Możesz pobrać darmowego Open Office albo kupić. Cracka od nas nie dostaniesz, bo forum piractwa nie popiera.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Zeciarz Jest sposób.

@Qmaszto wpisz w google torrenty i wybierz link z domeną org poszukaj tam a następnie pobierz przez minigenerator.Musisz do tego mieć uttorenty zainstalowane.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...