Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otrzymałem bana za boty, a nic nie używałem

Qonto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na posaci a w wytlumaczeniu pisze coś takiego Korzyści czerpane z używania zewnętrznych/nielegalnych programów (FishBotów, farmbotów, dropperów  

nie uzywalem na głownej zadnych botow ani nic przypuszczam ze jakos przechwycili mnie jak przekladalem rzeczy z botow tylko pytanie brzmi jak wyrzucalem itemy na ziemie ... Ban jest na kilka dni pytanie jakim cudem nie dostałem na stałe ... czy podczas banowania mojej postaci sprawdzali mi logi bo kiedys zalogowalem sie na glowna do menu wyboru postaci przez kamera czyli jednak nic mi w logach sie nie stało ... ?  Czy grać dalej na tej postaci czy troche przypał bo juz dostałem bana i bede jakos inaczej traktowany jak znowu przeloze itemy z botow ?

I czemu tresc korzysci czerpane z uzywania ... jest podswietlone u mnie na biało (tresc tematu)

Opublikowano

Nawet przez wyrzucanie itemów na ziemi możesz dostać bana.

Pierwszy ban za czerpanie korzyści jest na 2 tygodnie, następny na stałe.

Sprawdzane są logi więc się nie wywiniesz.

who cares?

Opublikowano

Byś wyrzucił na ziemie, przełożył przez tysiąc postaci, wystawił na sklepie, co ty kminisz, jak by ci to powiedzieć,  każdy przedmiot w grze jest unikalny.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

czyli za 2 razem postac ma bana na stale ahhh a to nie ulega jakiemus przedawnieniu czy cus :D ten 1 ban? czyli robic nowa postac zeby byla czysta idalej itemy przekladac?

Opublikowano

Bana otrzymasz na stałe korzystając z byle jakiego bota. Bana dostałeś na dwa tygodnie ponieważ konto było powiązane z botami i czerpałeś za to korzyść teraz kolejna taka akcja z botami i mówi się konto RIP,a co do banów bez botów, to będziesz dostawać blokady na czat bądź bany na kilka dni odnośnie wyzywania graczy jeśli ktoś cię zgłosi, a w innych przypadkach nie wiem, byś musiał w regulaminie MT2 zobaczyć za co i na ile są bany.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Temat rozwala cały system xD otrzymałem bana xD a nie uzywalem botow.handel jak i wyrzucanie na podloge jest rejestrowany.jak przekladasz drop to nigdy na glowne konto... wlacz myslenie ;) A o logach tworzyłeś osobną dyskusję.Powiem tak skoro nie chce ci sie czytac jakim systemem jest banowanie kont.co to jest log itd.Bo pytasz wszystkich po 2000 razy o to samo.Wiec moze nie graj na botach i nie bd dostawal banow ;)

/niereg. sygna

Opublikowano

Nazwa tematu była ban ale ktoś ja zmienił tez dla mnie to smieszne było :D Mam Jeszcze pytanie jak bocić zeby nikt mnie nie przechwycił ;P jakies pomysły rady?

Opublikowano

Najlepszy sposób to tak
1. Cały drop z nobków sprzedawaj na nobkach.
2. Kase przekładaj przez tobół. (Tylko pamiętaj, że nobki najlepiej jak będą odpalone na osobnym kompie i innym IP).

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...