Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta, które zostało zbanowane nie z mojej winy

xKurek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jest, czy mogę odzyskać konto, które zostało zbanowane za używanie skryptów, lecz nie były one używane przeze mnie tylko inną osobę?

Jeżeli tak, to w jaki sposób i gdzie mogę się odwołać? 

Opublikowano

Niestety, ale nie możesz się odwołać. Jest to niemożliwe i ich to nie obchodzi, kto skryptował. Ty odpowiadasz za swoje konto, poza tym dostałbyś ewentualnie bana za account sharing. 

Opublikowano

Nie rozumiem czego oczekujesz jeśli ktoś inny korzystał z Twojego konta? Jeśli wyślesz ticket o takiej wiadomości, to dasz im kolejny powód do zablokowania twojego konta. Tak czy siak, skrypty były używane na Twoim koncie, nie możesz z tym już nic zrobić.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

sam riot w regulaminie oświadcza, że wszystkie czynności wykonywane na twoim koncie i kto na nim gra to twoja odpowiedzialność.

Opublikowano

Jeżeli konto było ukradzione, lub używał go ktoś, bo zdobył Twoje hasło, ale mu go nie podawałeś, możesz napisać do supportu. Sprawdzą to, odbanują i usuną wszystko co zdobyła i kupiła ta osoba. Jeśli tak nie jest, to nie odbanują, kłamać nie warto, i tak wykryją.

Odwołać się można w supporcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...