Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roshe Run

Paradisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć ;)

Mam dwa pytania:

1. Kto posiada / posiadał roshe run i może wyrazić jakąś opinie o tych butach? Mam zamiar zakupić te buty.

2. Czym różnią się męskie roshe run (czarne) od damskich roshe run (czarne) ? Z tego co widzę to chyba tylko sznurówkami  o.O

1379148048-U870856.png

Opublikowano

1. jak nie dbasz to sie ta siatka rozpierdoli, no i łatwo zabrudzić

2. tylko rozmiarem, "damskie" chyba na 41 się kończą. 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

ja posiadam już rok czasu roshe flyknit i naprawdę zero rozjebania, a śmigałem czy deszcz, mokro itp

nie miałem nigdy samych roshe, ale te kolabo polecam serdecznie.

Opublikowano

O buty to ja dbam, bo nie lubię mieć brudnych ;)

Czyli jak nie ma w dziale męskim roshe run czarnych z białym znaczkiem producenta to można śmiało brać z damskiego, bo tak samo wyglądają?

1379148048-U870856.png

Opublikowano

O buty to ja dbam, bo nie lubię mieć brudnych ;)

Czyli jak nie ma w dziale męskim roshe run czarnych z białym znaczkiem producenta to można śmiało brać z damskiego, bo tak samo wyglądają?

jak masz rozmiar do 40 to bierz, rosheruny sa unisex jedyne co jest damskie/meskie to rozmiarowka

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Mam roshe od ponad roku i wciąż dają rade.

Często i szybko midsol pęka, wystarczy przetrzeć szmatką wilgotną i są jak nowe, chyba że zarysujesz midsola, wtedy lipa.

Są lekkie i chyba dosyć wrażliwe, odradzam jak mają być jedyną parą, jak łazisz jak bamber i jp to 2 miesiące i jak psu z gardła wyciągniete  :((

Opublikowano

Polecam Roshe Kaishi, bo mają dodatkową siatkę. Mam już je prawie rok i do tej pory nic się z nimi nie stało (chodziłem w nich całe lato, jesień, zimę i teraz wiosnę :D) więc mega polecam, a no i oczywiście bardzo wygodne :^)

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Polecam Roshe Kaishi, bo mają dodatkową siatkę. Mam już je prawie rok i do tej pory nic się z nimi nie stało (chodziłem w nich całe lato, jesień, zimę i teraz wiosnę :D) więc mega polecam, a no i oczywiście bardzo wygodne :^)

ja mam kaishi triple black na wf i po takim cioraniu nadal sa w dobrym stanie

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...