Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z M2Bobem

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sprawa wygląda następująco  jestem starym urzytkownikiem 2boba lecz jakis miech temu po update stało sie coś dziwnego nagle proces m2boba  z uzycia procesora 0/1% co około 15sec skaacze do 20%, tam samo metiny odpalone przez bota z 5/10 nagle 30/40. jak odpale metina bez bota to zabiera wlasnie 5%, przed tem przez bota też tak było, pisałem na ich forum to mi napisali ze problem lezy u mnie ze nikt nic im nie zgłaszał itp itd, wczoraj zrobiłem formata i jest to samo, więc problem ewidentnie lezy po stronie bota, chciałbym  spytać czy u was też coś takiego wystąpiło bo przedtem odpaliłem 6 metinów i zużycie było 40% a teraz przy 4 skacze od 50-100%. ja mam jakieś przeczucie że moze wrzucili do bota jakąs farme bit cinów i zeby nie było to co x sec kopie czy c**j wie.  ja tylko wiem ze było wsztystko dobrze wlazl update i c**j.

czekam na odpowiedzi dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

procka mam phenom 955 black 4x 3,2 , moge miec bardzo duzo rzeczy odpalonych i nic normalnie działa, moge odpalic 10 metinow bez bota i normalnie smiga.... wina ewidentnie lezy w bocie... ale jak to mozliwe....

pisalem u nich na forum moim s**t engliszem

http://m2bob-forum.net/index.php/Thread/33565-M2bob-eats-alot-CPU-after-update-WTF-plz-help/

sa tam screeny itp itd nie ma sensu wszsytkiego kopiowac tutaj.

Opublikowano

witam wlasnie reinstal byl systemu, itp itd, nowa wersja bota itp itd, caly czas ten sam problem, a jak mozna na starszej wersji m2boba jechac jak chce sie updatowac odrazu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...