Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUNE czy EUW

TR!K3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż moje konto po 4 miesiącach zostało zbanowane xD Będę sobie grał na czysto tylko nie wiem czy iść na EUW bo teraz grałem na eune.

Czy na euw jest większy poziom rozgrywki? 

Da sie mieć klienta itp po Polsku?

Polecacie zostać na eune czy iść na euw?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Da się mieć. Poziom jest większy dopiero od d5. Lepsza atmosfera na high elo, na rankedach. Mimo to polecam zostać na EUNE, czemu? Gry ze streamerami, kumple, Polacy z kappą i bez kappy.

Opublikowano

Na euw jest też sporo Polaków, ale nie płaczą jak Ci z eune. Poziom jest podobny, przynajmniej do diaxa. 
Zależy gdzie masz więcej znajomych, chyba że nie masz to zdecydowanie euw  :v

Opublikowano

Taa, ale za to będą Cię wyzywać na eune za słabą gre, a szczególnie Polacy. Jak chcesz spokojnie grać bez jakiejś kłótni czy trolli, feederów to polecam euw. Oczywiście tam też się znajdą debile, ale ich jest mniej.

Opublikowano

Poziom gry czuć dopiero od D1+, wiem mam nie jednego kumpla na EUW, wcześniej EUNE. Podobno też EUW jest mniej toksyczny, ale zawsze się ktoś znajdzie.

Opublikowano

­Jesli twoje elo nie jest wyzsze niz diament to nie ma mowy o roznicy poziomu.

Roznica jest taka, ze na EUW nie zawsze bedziesz wiedzial kiedy cie wyzywaja bo francuzow czy szkopow raczej nie bedziesz rozumial.

Na EUW nie mozesz kupowac RP za pln, na pewno mniej znajomych tam masz. sam zdecyduj

Opublikowano

Jednak zostanę na eune ze względu na dużo ilość znajomych na euw nie mam ich chyba wgl xD 

Jeśli na euw poziom jest dopiero od d1 to ja i tak się nie załapie po ja gram głównie normale a moja największa ranga w lolu to Platyna oczywiście bez skryptów :P 

Dzięki za odp temat można zamknąć ;)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

co wy tam gadacie, po plejsmentach na euw miałem silver 2 a na eune mam konto również świeże silver 3.. Oba te poziomy to niebo a ziemia, poziom widać od niskiego elo, nawet postawa graczy jest inna. Silver euw, zaawansowane boty eune. 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Imo lepszym rozwiązaniem jest według mnie gra na serwerze EUNE. Tutaj grasz ze znajomymi, spotykasz Polaków (lepszych albo gorszych), poziomem wcale sie tak nie różnią, to są minimalne różnice. Zostan u nas :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...