Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedaż sieci Smak-Skilla.eu

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­[b]Nazwa rzeczy:[/b] Sieć serwerów Counter-Strike 1.6 - Smak-Skilla.EU
[b]Metoda kontaktu:[/b] Metal, GG:50945758 Steam: Metal
[b]Opis rzeczy:[/b] Mam do sprzedania sieć serwerów cs 1.6

Forum i serwery są na jednym serwerze vps, który jest opłacony do 2016-04-11, domena do 2017-04-12. Sieć stoi ponad rok, jest ona reaktywowana. Dodatkowo posiada wiele skryptów ułatwiających kontakt z H@(livezilla) oraz innymi (dodatkowymi) skryptami, niektóre są niedokończone tj. panel serwerów cs/amxbans(z odwołaniami) z uprawnieniami pod forum MyBB. Forum posiada ponad 1100 użytkowników, ponad 8 tysięcy postów(w tym 1300 wątków). Dziennie według statystyk LiveZilla jest unikalnych około 30/50 zależy od dnia. W weekendy na serwerze FFA+BF2 jest do 20 graczy, więc całkiem sporo. Mogę również wyjaśnić jak obsługiwać serwer, co z czym się je, jakich programów używać. Nie każdy potrafi obsługiwać serwer z HLDS i linux, ale spokojnie, szybko można się nauczyć. Ważne żeby nie mieszać zbytnio w plikach, bo działa stabilnie. :)
[b]Oczekiwana/oferowana cena:[/b] 400zł
[b]Zdjęcia/inne informacje:[/b] http://smak-skilla.eu

PS. Liczę, że osoba kupująca posiada legalną wersję gry cs i będzie przestrzegała tej zasady, że admini tylko dla steamów. Również mam nadzieję, że osoba kupująca jest stanowcza i twarda w swoich decyzjach i posiada jakieś doświadczenie w prowadzeniu sieci serwerów. Na początku(tak jak wspomniałem wcześniej) pomogę ze wszystkim. Więcej informacji w kontakcie.

qbAFfcA.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...