Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam parę pytań.

1. Czy można wgrać ikonki np. W kształcie prostokąta?

2. Opłaca się kupować serwer na Net-Speak?

3. Jak się tworzy rangi?

4. Do czego służy licencja i jak ją zdobyć?

Jestem zielony w tych sprawach.

Opublikowano

1. Tak, ale nie będą widoczne w drzewku, tylko w opisie

3. Permissions -> Server Groups -> Add

Opublikowano

1. Można na kijowo wyglądają, najlepiej 16x16

2. Tak, polecam Net-Speak

3. Permissions> Server Groups ( lub ctrl + F1)> I w lewym dolnym rogu ikonkę "+"

Jeżeli trzeba pomóc ogarnąć ts to pisz.

Opublikowano

1. Jeśli ikonka ma do 32x32 pixeli to będzie widoczna normalnie. Wgrywasz ja przez Yaqe.

2. Jeśli posiadasz licencję to polecam CI ten hosting, stabilne pingi, dobry anty ddos.

3. ctrl + F1

Opublikowano

3. Permissions> Server Groups ( lub ctrl + F1)> I w lewym dolnym rogu ikonkę "+"

Dzięki, coś oczekujesz za pomoc?

1. Jeśli ikonka ma do 32x32 pixeli to będzie widoczna normalnie. Wgrywasz ja przez Yaqe.

2. Jeśli posiadasz licencję to polecam CI ten hosting, stabilne pingi, dobry anty ddos.

3. ctrl + F1

A np. obrazek 50 szerokości i 32 wysokości?

Kolejne pytanie

4. Co to ta licencja ?

Opublikowano

Licencja - dokument prawny lub umowa, określająca warunki korzystania z produktu firmowego, znaku handlowego lub patentu oraz licencja pozwala Ci na włączenie większej ilości slotów ( domyślnie bez licencji są 32 sloty ).

Da się, chyba 500x450 nawet możesz wgrać. Ikonki większe niż 16x16 należy dodawać poprzez FTP/YaTQa.

Tutaj ją możesz kupić/dostać - TeamSpeak.com

Opublikowano

Dzięki, coś oczekujesz za pomoc?

3. ctrl + F1

A np. obrazek 50 szerokości i 32 wysokości?

Kolejne pytanie

4. Co to ta licencja ?

Nie podaj ip na ts, albo pisz gg: 55146205

Opublikowano

4.Licencja na ts3 dająca sloty i max serwerów. Są licencje płatne i darmowe ( mowie o dostępnych dla przeciętnego kowalskiego) płatne AAL(zależy na ile kupisz slotów) dormowa NPL-NonProfit(512slotów) Czyli nie możesz uzyskiwać żadnych dochodów z ts3 .NPL mozna zdobyć pisząc apelację do zespołu ts3, wymagana jest strona internetowa i email na swojej stronie.Licencje wgrasz tylko na VPS/Voice VPS

Opublikowano

2.Nie zbyt, to zależy od twoich potrzeb

4.Licencja to możliwość powiększenia slotów np do 1024, możesz ją zakupić lub poprosić support ts3 o non profit, ale nie możesz tam sprzedawac rezerwacji slotów itp.

3.Permissions ^ Server Groups ^ Taki plusik 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...