Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi

iprorokk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko jak to możliwe że większość osób na priv serwerach ma staty np po 100.000 ??  wytłumaczy mi to ktoś i powie jak to zrobić ??

Opublikowano

ale żeby mieć np 100.000 inta to trzeba z 3  godziny poświęcić na kupowanie tego 

a to że w gildi wpisujesz / - 99999999 złota to działa jeszcze ??

Opublikowano

Temat napisany w złym dziale.

ale żeby mieć np 100.000 inta to trzeba z 3  godziny poświęcić na kupowanie tego 

a to że w gildi wpisujesz / - 99999999 złota to działa jeszcze ??

Tak, działa cały czas.

Opublikowano

Po przez komendę /gold xxx wpłacasz złoto do gildii. Nie spotkałem się jeszcze z owym bugiem, i nie znam serwerów na których by to zadziałało. Jeśli gdzieś grasz i narzekasz na brak gotówki, bierz się do roboty i zarabiaj. Nawet gdyby istniała taka luka na zarobek, admin z pewnością by to szybko wykrył i został byś zbanowany. 

Opublikowano

mhmm to wytłumaczysz mi jak inni mają staty po 1.000.000   ??  

Powinieneś dostać warna albo bana za powielanie tematów w których pytasz o to samo. 

A mają takie staty bo nakurwiają dzień i noc na jakimś serwerze. Gdybyś nie pytał o takie bzdety z pewnością byś ich dogonił, jak nie prześcignął. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...