Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy dojdzie paczka?

unbandatvac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy przyjdzie kurier.

Jest w sortowni czy w rękach kuriera?

Opublikowano

To zacznij rozumieć co to jest praca do 15-16 na poczcie

A tobie by się chciało po pracy latać z paczką czy awizo do jakiegoś dzieciaka ? Zwykle paczki rozdzielane są do dostarczenia rano

W sumie czasem paczkę można odebrać samemu na poczcie po godzinie 16 do zamknięcia. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A tobie by się chciało po pracy latać z paczką czy awizo do jakiegoś dzieciaka ? Zwykle paczki rozdzielane są do dostarczenia rano

W sumie czasem paczkę można odebrać samemu na poczcie po godzinie 16 do zamknięcia. 

A wystarczy do tego numer przesyłki?

76561197963952284.png

Opublikowano

I na piękne oczy pewnie wydadzą paczkę.

Idź i pytaj to się dowiesz, dowód tożsamości będzie raczej wymagany. 

Opublikowano

Kiedy przyjdzie kurier.

Jest w sortowni czy w rękach kuriera?

Nie za bardzo rozumiem.

@Edit

A jest szansa, że dojdzie jeszcze dziś jak poczta polska ma do 20:00 czynne?

Kurier pracuję nawet do 22:00, a poczta polska do około 16. Jeśli zamówiłeś pocztą to dostaniesz jutro do 16 ALBOOO ktoś już był i zostawił awizo i musisz odebrać na poczcie. 

Opublikowano

Ja miałem przypadek, gdzie kurier miał w rękach paczkę, pod wieczór, a przywiózł ją następnego dnia.

Postaw się na jego miejscu to zobaczysz o co w tym wszystkim biega. Jak kurier ma do rozdania mnóstwo paczek to naprawdę ciężko jest temu wszystkiemu podołać. Osobiście też nie lubię czekać, jednakże to tylko ludzie i nie mam im tego za złe.

Opublikowano

Ja miałem przypadek, gdzie kurier miał w rękach paczkę, pod wieczór, a przywiózł ją następnego dnia.

Postaw się na jego miejscu to zobaczysz o co w tym wszystkim biega. Jak kurier ma do rozdania mnóstwo paczek to naprawdę ciężko jest temu wszystkiemu podołać. Osobiście też nie lubię czekać, jednakże to tylko ludzie i nie mam im tego za złe.

Przecież ja nie mam mu tego za złe, a jedynie informuje jak może się zdarzyć.

Opublikowano

Paczki mogą zostać też dowiezione na oddział poczty, na mojej poczcie druga tura jest o 15 i kurierzy muszą jeździć aż rozwiozą. 

A to do kogo jest paczka czy do 5 latka czy do 50 latka nie ma znaczenia a do 16 na poczcie to panie w okienku pracują a cała poczta jeszcze długo długo pracuje.

A co do tematu może być tak że twoja paczka będzie ostatnia i będzie nawet 8 godzin jeździć po mieście.

Opublikowano

Poczta nigdy nie rozwozi paczek po 16, chyba że to paczki expresowe polecone obsługiwane przez Pocztex który nie jest częścią poczty tylko usługa kurierską na poczcie działającą do zamknięcia poczty. Pomyliłeś usługi świadczone na poczcie.

Może na jakimś zadupiu listonosz nosi paczki do bólu bo w miastach po 15-16 nikt paczek pocztowych nie nosi ani nie roznosi awiza na paczki.

Opublikowano

A jak mam na śledzeniu przesyłek od wczoraj Doręczenie przesyłki (Doręczenie)

A do teraz nie doszła do mnie paczka to normalne, czy została dostarczona do kogoś innego?

76561197963952284.png

Opublikowano

Rusz się i sobie sam sprawdź skrzynkę czy jest awizo albo dreptaj na pocztę, to już nie nasz problem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...