Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór nowego telefonu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedługo zmieniam telefon.. używałem przez 3 lata lg l5, niedawno znalazłem s3 mini no o używam go do teraz niestety lagi mnie już dobijają. Czas na zmiane.. tylko na co sie zastanawiam a więc piszę tutaj. Mòj budżet to jakieś 1800zł. Telefon zakupie na raty, w sklepie lub internecie to jeszcze zobaczę. Przeglądałem wiele recenzji na youtube. Telefony które mnie mega zaciekawiły to: Huawei P8,lg nexus 5x, lg g4, xaiomi (czy jakos tak) redmi note 3. Co sądzicie o tych telefonach? Jedyny minus jaki tu widze to wygląd nexusa:/

Do tego jaką sieć polecacie? Zależy mi głównie na internecie ^^

Opublikowano

Xiaomi Mi5/Nexus 5x/LG G4/Jak by ci się udało znaleźć Nexusa 6p to super dla ciebie.

Opublikowano

Xiaomi Mi5/Nexus 5x/LG G4/Jak by ci się udało znaleźć Nexusa 6p to super dla ciebie.

Zaraz poszukam nexusa 6p, czemu Huawei odrzucony?
Opublikowano

Bo w porównaniu do wyżej podanych modeli nie ma sensu.

Jednak nexus 6p mi nie przypadł do gustu. Lg G4 jednak wygrywa, no coz ^^ jeszcze jedno, ma ten telefon funkcje szybkiego ladowania - czy do tego potrzeba jakiejs innej ladowarki?
Opublikowano

Ma zastosowaną technologię Qualcomm Quick Charge 2.0, ona działa wraz z dołączoną ładowarką do zestawu.

Opublikowano

Ma zastosowaną technologię Qualcomm Quick Charge 2.0, ona działa wraz z dołączoną ładowarką do zestawu.

Dzieki :) a czy "wykrzywiona" konstrukcja nie bedzie miala wplywu na jakies rysowanie aparatu?
Opublikowano

Nie powinna, ale do końca ci nie powiem, bo ten telefon w ręce to miałem tylko w sklepie :P Ale jak włożysz w etui to raczej powinieneś mieć pewność że do czegoś takiego nie dojdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...