Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hologramy z Itemem

KosterTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wie ktoś jak się nazywa Plugin lub Skript z Itemem. Dokładniej Chodzi mi o to że widziałem na wielu serwerach Hologram a na nim latający item, myślę że przyda mi się na swój serwer. Proszę o pomoc :)!

[<code>]

Opublikowano

Ten plugin robi tak że przedmiot unosi się w powietrzu i nikt nie może go podnieść: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/scs/

stawiasz przedmiot na barrier + hologram i gotowe

Jeżeli o to ci chodziło..

Chodziło mi o Hologram a nad nim Miecz. Przykład: ZA CZERWONĄ LINIĄ JEST PVP ! I nad napisem miecz :)

[<code>]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

SkRayFall wymagany!

command /holo:
    trigger:
        bind hologram "&2Holograms are cool!;ItemStack:Diamond Sword;&9I can have multiple lines!;&5and items!" to player for 10 seconds offset by 0.5, 0.5, 0.5 

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale Holographic Displays spełni tutaj swoją funkcję.

Wgraj go i stwórz hologram komendą /hd create nazwahologramu ICON:iditemu, np. /hd create MPCforum ICON:12

*albo mogła to być komenda /hd create nazwahologramu ITEM:iditemu, nie pamiętam dokładnie, możesz sprawdzić obie :)*

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale Holographic Displays spełni tutaj swoją funkcję.

Wgraj go i stwórz hologram komendą /hd create nazwahologramu ICON:iditemu, np. /hd create MPCforum ICON:12

*albo mogła to być komenda /hd create nazwahologramu ITEM:iditemu, nie pamiętam dokładnie, możesz sprawdzić obie :)*

Nie działa to, wsywietla mi sie ICON:12 na hologramie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...