Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jak wlamac sie przez funkcje wps reaver

mikos1122

Pytanie

Opublikowano

Pomoze mi ktos probuje probuje i nie moge wpisuje najpierw airmon-ng check kill potem airmon-ng start wlan0 , airodump-ng mon0 po wlaczeniu trybu mon0 wpisuje reaver -i mon0 -A -b XX:XX:XX:XX:XX:XX -v i pisze trying pin.  Zasieg mam -45 a dzialam na ubuntu 14. Dzialam na swoim routerze.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro do programu jest manual w którym  dokładnie opisano jak uruchamiać program i dodatkowe programy , jakie warunki ma spełniać karta sieciowa by działał to przeczytaj jeszcze raz i zrób dokładnie na tej podstawie. 

Nie naszym problemem jest zgadywać co robisz źle tylko twoim zrobić jak należy. 

Wystarczy że są złe sterowniki do karty sieciowej czy karta sieciowa niekompatybilna by program działał jak należy ale nie dekodował.

Zmień metodę, programy a nie ciągle na jednym próbuj. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

MPC-Forum nie pomaga w " Piractwie, Kradzieży, Włamania" 

Jest cały dział "minecraft" gdzie 95% osób siedzi na piratach a i tak każdemu się pomaga.

Opublikowano

Doczytaj do końca opis w manualu bo nie widzę byś w ogóle robił jakikolwiek zrzut pakietów z interfejsu a potem jego dekodowanie, to samo z wstrzykiwaniem pakietów.

Może masz inny sposób ja w swoim tak robię.  czas dekodowania ok 3-20 h , reaver -i wlan8 -b XX:XX:XX:XX:XX:XX  -c11 -v , przy okazji drugi sposób z zrzutem i dekodowaniem 

Sprawdź czy masz kompatybilne sterowniki  karty i najpierw sprawdź washem  podatność na ataki.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...