Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2 - OptimusMT2 - Czy tak musi być?

sakab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=tWEcgRWOQ2M

Powiedzcie mi drodzy technicy/ Admini/ modowie i inni, którzy mają coś wspólnego z grą metin 2 , kij mnie to czy ktoś mnie lubi czy nie ale Youtuberek, który nie ma nic wspólnego z grą Metin 2, który chce sobie tylko dorobić, który ma w teamie Technika, o którym nic nie chce powiedzieć, czy wy To akceptujecie? Gość wchodzi do waszego domu z brudnymi butami i biega po waszym pokoju. Czy to jest w porządku, że wypuszcza byle jakie gówno zrobione w 2 tyg i ma więcej graczy, niż inni co się starają?. Jakie to jest żałosne, szkoda słów. Teraz każdy Yt (100 tys +)gdy się dowie od kolegi MineJaszczura ile to zarobił na serwerze to wtedy zacznie się maraton zlepek i wtórnych serwerów. Wtedy zobaczycie co to znaczy "gówno serwer"

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Witam,

Nie jestem hejterem, ale ten serwer i właściciel @1361622928-U485574.pngMineJaszczur to patologia.

Na początku otworzył stronę MordkiG**.pl by was ruchać w dupe na hajs. Robicie mu reflinki, a on waje dam jakieś ochłapy.

Zrobił konkurs na jakiegoś marnego ps4( lub 3), który i tak pewno nie wygracie.

Robi jakieś konkursy, które też c***a dają.

Bo pomyślcie ludzie!

Osoba od trolowania na ts3 i jakiś glupawych sklejek filmów stawia serwer metin2?

To jest podpucha i jedynie próba wyruchania was w dupe.

Dziękuję i Pozdrawiam.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Chyba trochę żal dupy masz , bo Mine Jaszczur może nie nagrywa metin2 ale może chce zacząć mieć z tym coś wspólnego , każdemu trzeba dać szanse -.- ja wam mówię serwer wypali :) 

Opublikowano

Chyba trochę żal dupy masz , bo Mine Jaszczur może nie nagrywa metin2 ale może chce zacząć mieć z tym coś wspólnego , każdemu trzeba dać szanse -.- ja wam mówię serwer wypali :)

Bół dupy widzę :D

Nom, nawet prezka poszła do kosza, taka to innowacja. Lubię takie wypowiedzi. Lubicie być marionetkami Youtuberów to proszę grajcie sobie. Dla was to nie ma znaczenia na jakim gównie gracie. Dla mnie ma, bo oczekuje w tych czasach coś więcej, niż tylko słowa. To jest rok 2016 a nie 2010.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

@MPCforum nie ma sensu odpowiadać na głupie posty jak sam ich nazwałeś są "marionetkami Youtuberów". Każdy wie jak skończy ten serwer, postoi 2-3 tygodnie a potem administracja będzie miała wywalone bo już serwer zarobił swoje. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

usunęli mu prezentacje bo podobno chce z ludzi wydusić kase, a na tym forum 95% serwerów jest nastawionych pod IS i jakoś nikt prezentacji nie usuwa

nie to żebym go bronił bo szczerze to jest jasne jak Słońce że chodzi mu o kase, a nie o wzbogacenie Polskiej sceny MT2

jednakże wiąże się to z pewną dyskryminacją :)

wydaje mi się w ogóle że tu jakaś korupcja panuje na forum

a może boją się że Antaris będzie świecił pustkami? xD

Opublikowano

usunęli mu prezentacje bo podobno chce z ludzi wydusić kase, a na tym forum 95% serwerów jest nastawionych pod IS i jakoś nikt prezentacji nie usuwa

nie to żebym go bronił bo szczerze to jest jasne jak Słońce że chodzi mu o kase, a nie o wzbogacenie Polskiej sceny MT2

Ty poważnie myślisz że to byłaby jakakolwiek konkurencja dla antarisa? Bardzo dobrze że to wyebali z forum i niech nie wraca, uwierz tak będzie lepiej dla wszystkich.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ty poważnie myślisz że to byłaby jakakolwiek konkurencja dla antarisa? Bardzo dobrze że to wyebali z forum i niech nie wraca, uwierz tak będzie lepiej dla wszystkich.
zawsze jest jakaś konkurencja choć wiadomo że Antaris > Optimus

jak dla mnie to mogliby nawet usunąć wszystkie prezentacje z małymi wyjątkami ;)

Opublikowano

zawsze jest jakaś konkurencja choć wiadomo że Antaris > Optimus

jak dla mnie to mogliby nawet usunąć wszystkie prezentacje z małymi wyjątkami ;)

Faktem jest ze wszystkie serwery są tworzone pod zarobek, w tym rzecz ze ten serwer to było czyste wyłudzenie pieniędzy od graczy.Tym bardziej że był to serwer Proboszcza, ktory ma zakaz publikowania serwerów na mpc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...