Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podnieść wn8

Fx3mous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram od niedawna mam 1k walk chce zrobic win8 na zolto pare fajnych walk i jest tylko pytanie co dalej? 

gram niszczycielami su-5tier O-Exp 5 tier i oto pytanie

niemam klanu gram sam na bitwe robie czasem po 2+k dmg 

ale swoi goscie mi szczelaja w gaski niewiem czemu dzis mialem vin w grze ponad 5k+ dostalem od goscia z skody w gaski (*u nas w ekipie byl) 2 razy zerwal je i dedna 1 fraga poczym ja zlecialem, od jakiegos meda

czy warto tak grac by innym nazlosc robic?

tez innym gaski sciagac? i sobie dmg robic?

Opublikowano

Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Chyba nie jest najlepiej, kiedy drużyna sama sobie szkodzi, prawda? To tak jakby antyterrorysta strzelał do swojego i akcja zakończyła się niepowodzeniem.

Opublikowano

Polecam wziąć słownik i nauczyć się budować zdania w bardziej logiczny i przejrzysty sposób. A wracając do tematu: jeśli będziesz uszkadzał swoich sojuszników to dostaniesz bana, równiesz wn8 nie zlicza dmg z trafień do sojuszników a to że trafiłeś na takiego idiotę, który to robił, nie oznacza że tak należy postępować

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jestem pewien co do WN8, ale zawsze na XVM liczyło się przejmowanie bazy, to dawało najwięcej punktów.

Dużo pkt na pewno da Ci dmg, K/D też ma duży wpływ, w sumie ogół gry. Musisz grać jak najlepiej, bo inaczej nie da się wbić WN8.

Możliwe, że blokowany DMG (kątowanie, ogólnie strzały za zero i rikoszety) też liczy się w WN8.

@Edit

Znalazłem coś 

http://blog.wot-ts.pl/2015/01/02/jak-uzyskac-wysokie-wn8/

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie jestem pewien co do WN8, ale zawsze na XVM liczyło się przejmowanie bazy, to dawało najwięcej punktów.

Dużo pkt na pewno da Ci dmg, K/D też ma duży wpływ, w sumie ogół gry. Musisz grać jak najlepiej, bo inaczej nie da się wbić WN8.

Możliwe, że blokowany DMG (kątowanie, ogólnie strzały za zero i rikoszety) też liczy się w WN8.

@Edit

Znalazłem coś 

http://blog.wot-ts.pl/2015/01/02/jak-uzyskac-wysokie-wn8/

Przejmowanie bazy tylko do effi liczy, a od czasów effi pojawiło się wn6, wn7 i wn8. WN8 głównie dmg, K/D ma małe znaczenie.

Pls, jak nie wiesz to nie wprowadzaj w błąd. 

Opublikowano

Szkoda, ze to ty nie wiesz, podałem strona na której wyraźnie piszę:

1. Bardzo dużą rolę odgrywa FRAG. Przykładowo robiąc 2800 DMG przy wartości oczekiwanej dla DMG 1400 i spełniając pozostałe wartości oczekiwane, przy FRAG równym zero – tracimy około 700 WN8 (zamiast około 3000 mamy 2300) – tu sugeruję stosować zasadę minimum 1 FRAG na bitwę.

CZYLI KD MUSISZ MIEC MINIMUM 1:1!

To że jestes moderatorem, to nic nie znaczy :P

BTW

Napisałem, że nie jestem pewien co do przejmowania bazy, bo jak pamietam liczylo sie na starym XVM, ale jednak dalej sie liczy, tylko nie tak bardzo jak kiedyś.

Sprawdź link, a potem pierdol glupoty ok?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To również się nie liczy.

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem to co piszę. Napisałem że ma małe znaczenie, bo priorytetem w WN8 jest dmg. 

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem to co piszę. Napisałem że ma małe znaczenie, bo priorytetem w WN8 jest dmg. 

To samo mógłbym napisać w twoją strone.

700 pkt, to jest bardzo dużo jeśli ktoś wbija średnio po 1000 pkt albo 2000, wiec nie jest to takie małe znaczenie.

Zauważ zresztą, że większość ludzi ma poniżej 1500.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

700 pkt, to jest bardzo dużo jeśli ktoś wbija średnio po 1000 pkt albo 2000, wiec nie jest to takie małe znaczenie.

Mówimy tu o WN za pojedynczą bitwę, a liczy się średnia z ogółu. Nawet najlepszym zdarzają się bitwy z 0 dmg. 

Opublikowano

@Fx3mous
Ty i kolor żółty? Hahaha, skoro ściągają Ci gąski znaczy to, że jesteś czerwonym idiotą. Zacznij grać normalnie, poinstaluj mody, ustaw odpowiednio mysz (duża czułość w arcade, mała w snajperskim), a 2k dmg na O-I(Exp) to jest nic. Ten czołg dojeżdża na połowę mapy pod koniec bitwy. oddasz 4 strzały i giniesz. Graj medami i lightami jak chcesz nauczyć się grać.

Opublikowano

Mówimy tu o WN za pojedynczą bitwę, a liczy się średnia z ogółu. Nawet najlepszym zdarzają się bitwy z 0 dmg. 

Dokładnie, a dla kogoś kto dopiero zaczyna i ma mniej jak tysiąc bitew, każda się liczy do WN8 i każda bitwa może mu zmienić jego wynik.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Fx3mous

Ty i kolor żółty? Hahaha, skoro ściągają Ci gąski znaczy to, że jesteś czerwonym idiotą. Zacznij grać normalnie, poinstaluj mody, ustaw odpowiednio mysz (duża czułość w arcade, mała w snajperskim), a 2k dmg na O-I(Exp) to jest nic. Ten czołg dojeżdża na połowę mapy pod koniec bitwy. oddasz 4 strzały i giniesz. Graj medami i lightami jak chcesz nauczyć się grać.

ty kvrwa  mam kolol pomaranczowy nobie i sie staram o zolty wiec mi tu niesraj prosze chamie

kierdys mialem inny kolor bylo dawno moze fiucie 1vs1 bys polazl?

Opublikowano

Japońską puszką ani suką wn8 nie nabijesz. Rób linie do is7. Bardzo fajnie nabija się staty na kv1 oraz is3.

Cyrk.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...