Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA:O - cheater dał mi kasę, co robić?

ViZ

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Joł. Gdy sobie szedłem do mojego apartamentu w gta to nagle cheater dał mi ponad 600k$ sypiąc mi nad głową hajsem. Napisałem od razu do R*. Nic z kasą nie ruszałem. Dadzą mi bana? ;x Wyczyszczą mi konto całe czy tylko to co cheater mi dał?

Rekrut
Opublikowano

Ohoho, kolego bez paniki! :) Dawanie przez cheaterów kasy, są na porządku dziennym. Żadnego bana nie dostaniesz, weź usuń wiadomość do R* i idź na zakupy! :D

@Edit ofiara cheatera nie dostaje bana, tylko cheater :) Kase już będziesz miał i R* Ci jej nie zabierze dopóki sam się o to nie zgłosisz.

#zazdro

http://imgur.com/V7SSlE3, to dostałem od R*. To znaczy, że mogę wydawać kase? Pytałem się różnych ludzi i zdania były podzielone. Panikuje tak bo wydałem na GTA 220 zł, a tyle pieniędzy drogą nie chodzi.

Opublikowano

Normalnie wydaj ten hajs. 
R* czasem banuje słusznie, czasem nie... znam ludzi którzy dodają sobie hajsy często i póki co bana nie dostali (a robią to od wydania gry na PC...)

A sam widzisz jak R* zareagował, skryptem - zgłaszasz cheatera, albo sprawę z cheatem? Proszę tutaj poradnik jak to robić "poprawnie"...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Rekrut
Opublikowano

Tak, możesz wydawać. Jeżeli R* nic nie wspomniał o kasie, to baw się! ;)

Okej, dobra. Jakby mnie zbanowali (wątpię) to miałbym czyszczone konto czy jak?

Opublikowano

byś miał brak dostępu do konta. (perm albo kilka dni, nie pamiętam jak działa R*)
R* chyba nie czyści kont czy coś

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Rekrut
Opublikowano

W przypadku perma mógłbym się jakoś odwołać od tego bana? Chyba zaryzykuję i wydam. Kolega mi mówi, że mogę wydać, ale zostawić ten, który otrzymałem.

Opublikowano

Kolega mi mówi, że mogę wydać, ale zostawić ten, który otrzymałem.

Możesz wydać, ale zostawić ten co otrzymałeś? Niby jak masz go wydać i zarazem zostawić? :D

Wiesz... Odwoływać się zawsze możesz, ale od banować nie muszą. 

Szczerze? Wg.mnie nie dostaniesz bana, bo w sumie Ty nic nie zrobiłeś, i to nie twoja wina, po 2. pisałeś do nich, że taka sytuacja nastąpiła przecież...

1394725204-U719057.png

Rekrut
Opublikowano

A jak tego cheatera nie zgłosiłem? Nawet nie wiem kto to był. Po części znałem jego nick, ale od razu wyszedł. Czyli mówisz, że raczej nic nie zrobią i mogę spokojnie wydać? Wolę dwa razy zapytać zanim coś zrobię :v

Opublikowano

No ale napisałeś do R* że taka sytuacja zastała - o to mi chodziło :)

Normalnie wydaj ten hajs. 

Nic się nie zmieniło ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tak tylko wspomne, ze reportowanie cheaterow jest raczej malo sensowne, bo jest taka opcja jak 'clear reports'

Opcja ta jest z tego co wiem wykrywalna już od dawna.

Opublikowano

Jesteś "ofiarą" cheatera, nie dostaniesz  bana   najprawdopodobniej.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...