Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoki pingu w CS

pat531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam straszne skoki pingu czasem gram na 40 ms a nagle zmienia mi sie do 120 + i nie da się grać a prędkość internetu jest wysoka a ping niski (sygnatura)

Opublikowano

Mam ten sam problem od jakiegoś czasu. Ping ~40 na ogół, a co kilka minut skacze do 300-400 na parę sekund. Od jakichś 2 tygodni, wcześniej tak nie bywało. Wszystko powyłączane w tle poza TS.

Opublikowano

Z czego macie internet? Bo jak radiówke to wystarczy ze wiatr zawieje i macie ping. Sprawdźcie ściaganie w tle lub aktualizacje systemu ktore dzialają w tle. Jezeli macie innych uzytkownikow weaszego interneto tu moze byc tak ze przykladowo mama siedzi na innym laptopie i zabiera internet. Zła konfiguracja cs, wpiszcie w konsoli "rate 20000". Piszcie czy cokolwiek pomogło.

Opublikowano

­Pewnie macie config z neta jakiś.

Druga opcja, kiedyś pomagałem gościowi z MPC i miał podobne przypadku jak wyżej, ale mu skakało z 10 do 300. Wyłączył zaporę i skoki ustały.

Opublikowano

Nie aktualizuje tobie się coś lub ściąga w tle ?

Nic

Jaki windows i pytanie wyżej.

Win 7

Nic nie blokuje połączenia z serwerem? Dzieje się tak tylko w CS?­

Właśnie tylko w CS

Z czego macie internet? Bo jak radiówke to wystarczy ze wiatr zawieje i macie ping. Sprawdźcie ściaganie w tle lub aktualizacje systemu ktore dzialają w tle. Jezeli macie innych uzytkownikow weaszego interneto tu moze byc tak ze przykladowo mama siedzi na innym laptopie i zabiera internet. Zła konfiguracja cs, wpiszcie w konsoli "rate 20000". Piszcie czy cokolwiek pomogło.

mam UPC i nie miałem nigdy problemów internet  DL 250-300 Mb/s UL 30 Mb/s ping 25

­Pewnie macie config z neta jakiś.

Druga opcja, kiedyś pomagałem gościowi z MPC i miał podobne przypadku jak wyżej, ale mu skakało z 10 do 300. Wyłączył zaporę i skoki ustały.

Jak wyłączyłem nic nie pomogło 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...