Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie włącza się metin nawet po reinstalacjii.

PiTeRovvvskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- zobacz czy w procesach nie masz metina, mozesz mieć go odpalonego jakby w menadżerze ale nie wyskakuje ci okno z nim

- wylacz zapore

- brak sterowników/stare sterowniki

- robiles reinstall ?

- podmieniales moze pliki w pack ?

- uruchom jako administrator

- jesli masz win 10 to odpal w trybie ze zgodnością

Opublikowano

Wyłącz antywirusa lub odinstaluj. Pamiętaj także o tym aby odpalać "jako administrator".

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

@up kolejny janusz metina.Az ręce opadają.Antyvirus nie blokuje ci dostepu do metin2 .A jako administrator odpala sie tylko jak sie jest na koncie gość.Na win8 wlacza sie funkcje dep.Cos tam niby liznales.Ale gadasz nie na temat.Antywirusa sie wylacza jak dany program ma wirusy wtedy moze blokowac.A watpie zeby gameforge mialo wirusy i keyloggery.No chyba,ze cos sie zmieniło i gameforge wprowadzil do lunchera keyloggera dozwolonego jak i bota pod k xD

/niereg. sygna

Opublikowano

@up kolejny janusz metina.Az ręce opadają.Antyvirus nie blokuje ci dostepu do metin2 .A jako administrator odpala sie tylko jak sie jest na koncie gość.Na win8 wlacza sie funkcje dep.Cos tam niby liznales.Ale gadasz nie na temat.Antywirusa sie wylacza jak dany program ma wirusy wtedy moze blokowac.A watpie zeby gameforge mialo wirusy i keyloggery.No chyba,ze cos sie zmieniło i gameforge wprowadzil do lunchera keyloggera dozwolonego jak i bota pod k xD

Najpierw czytaj, potem zrozum a na końcu pisz :) Kolega wyżej pisał, że wgrywał bota (a tam masz wirusy oczywiście niegroźne).

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...