Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mid-Season Mage UPDATE

.iNSANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ja tam się cieszę na każde większe aktualizacje, może niektóre championy i itemy będą początkowo zbyt op, ale przynajmniej przyniesie to trochę świeżości do gry. Podoba mi się motyw z nowymi smokami, skoro teraz będą bardziej cenne to mecze na LCS'ach nie będą już tak nudne bo będzie więcej walk o nie, dodatkowo może w końcu zobaczymy standardowy laning a nie ciągle lane swapy. :>

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

No i żegnamy Will of the Ancients, przykre :( Trudno ocenić te zmiany na samej teoretyce, zobaczymy jak to będzie wyglądać po wejściu do gry, ponieważ na ten moment jedynym pozytywem jest to, że robią odświeżenie gry, co może cieszyć. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ostatni smok wygląda jak połączenie smoka, lwa i barana xD Fajny ma ogon, ViQney nie wie czy ten smok był wzorowany na Acnologii jeśli chodzi o ogon i kolor.

Opublikowano

powiem tak, patch 6.9 zmieni totalnie mete, do tego grałem teraz syndrą na PBE, nie ma ograniczenia robienie kulek, do tego nowy pasyw, udało mi sie zrobić 14 kulek z czego poszło prawie 3k dmg z ulta, wydaje się być top tier midem

Opublikowano

Kupowałem książkę na kacie.. Wbijasz się i ultem full hp.

Dla mnie pół na pół. Trochę dobrze trochę zjebali. Szczególnie te hextech itemki, gracze odeszli od lola bo mieli już za dużo tego samego na okrągło, teraz ciekawie będzie.

Opublikowano

powiem tak, patch 6.9 zmieni totalnie mete, do tego grałem teraz syndrą na PBE, nie ma ograniczenia robienie kulek, do tego nowy pasyw, udało mi sie zrobić 14 kulek z czego poszło prawie 3k dmg z ulta, wydaje się być top tier midem

No i dobrze. Syndra nigdy nie była długo w mecie, bo postała pare patchy w top tierze, dostała nerfa na early Q i przestali nią grać, mimo że naprawili jej bugi z E i nadal silna była :v

Xerath zapowiada się ciekawie, bo jak trafimy z ulta to dostajemy dodatkowy pocisk i tak dalej aż do jakiegoś maksimum.

Veigar może znowu wróci z nowym pasywem jeśli dobrze dobrali liczby.

Opublikowano

Jako że ma to wspólne z innymi zmianami chciałbym się wypowiedzieć, że kogmaw i vayne są tak niezbalansowane w tym momencie że.. ludzie się sr*li kiedy było stare guinso ... teraz jest jeszcze gorzej grałem pare męczy na pbe kog'iem... głównie w jungli lub pod smite... jego dmg jest tak chore i nie zbalansowane, że pierwsze wrażenia i reakcja po zabiciu enemy team'u na 4-5 aa zrobiłem tak o.O obrażenia są tak kolosalne że jesus... z samym botrkiem leczyłem się po 70-170..... zagrałem też jeden mecz pod muramane zobaczyć jakie max dmg można na nim wyciągnąć po tym co zobaczyłem myślałem że się za przeproszeniem ze*ram rito chciało zbalansować grę... teraz ją jeszcze bardziej niezbalansowało.... mam nadzieję że nie wyjdzie to na live serwery bo.... 2 dni i  takie nerfy pójdą że... chore jak niewiem polecam sprawdzić sobie koga i vayne.. koga zdecydowanie... zmiany w zyrze są spoko, ale z tego co się też zorientowałem malza jest przesadzony z tymi dvodingami

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

No i dobrze. Syndra nigdy nie była długo w mecie, bo postała pare patchy w top tierze, dostała nerfa na early Q i przestali nią grać, mimo że naprawili jej bugi z E i nadal silna była :v

Xerath zapowiada się ciekawie, bo jak trafimy z ulta to dostajemy dodatkowy pocisk i tak dalej aż do jakiegoś maksimum.

Veigar może znowu wróci z nowym pasywem jeśli dobrze dobrali liczby.

Nie tyle co dmg Q, co jej bardzo ważny stun z Q E - zmniejszyli szerokość. :(

~~

Smoczki superowe, Malzahar będzie jeszcze bardziej mocny  1 vs 1. :(

Opublikowano

Zmiany sa wprowadzone na pbe
http://www.surrenderat20.net/2016/04/419-pbe-update.html?m=1

Btw. Polecam zobaczyc zmiane qss, nie bedzie juz usuwac deathmarka itd tylko efekty crowdcontrol. Imo pojebalo ich z tym.

Jesli zmienia tego QSS'a to either ban zed or leave jako adc

Co do zmian podobają mi się one bo gra się trochę zmieni. 

Hello there.

Opublikowano

Btw. Polecam zobaczyc zmiane qss, nie bedzie juz usuwac deathmarka itd tylko efekty crowdcontrol. Imo pojebalo ich z tym.

może zacznie być grana meta na adc z zhonya, kiedyś było to poruszane, ale kiedyś też nie było qss, był zed i nikt nie płakał :D

Opublikowano

może zacznie być grana meta na adc z zhonya, kiedyś było to poruszane, ale kiedyś też nie było qss, był zed i nikt nie płakał :D

Na niektórych ADC byłoby to nawet dobre. Jednak Zed jest na tyle uciążliwy, że trzeba mieć jakiś defensywny przedmiot. Dobry Zed czasem będzie miał gdzieś, że obok carry znajduje się 4 innych graczy przeciwnika. Jeśli nie będzie to QSS, będzie to coś innego.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Zapewne cofną nerfa QSS, zbyt dużo LCS'owych graczy jest temu przeciwna.
Już widzę jak po tym patchu meta na midzie kompletnie się zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...