Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działają reklamy Google?

Character

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! chciałbym was poinformować jak Google sprytnie używa naszego komputera.

Zacznijmy od tego, wchodzisz na MPCforum i widzisz reklamy gier, telefonów, hostingów, dlatego bo forum jest o tematyce gier.

Lecz są też jeszcze ciekawsze rzeczy jakie Google wykorzystuje byśmy klikali reklamy, a mianowicie używają naszych fraz wyszukiwania, np. po wpisaniu w Google "Jak wydać książkę" powinniśmy dostawać reklamy o tematyce wydania książek.

Mam takie pytanie do was, klikacie w reklamy?

.

Opublikowano

Bardzo rzadko klikam reklamy, chyba że jestem przed zakupem np. butów i pokazuje mi buty i niektóre mi się podobają, więc sprawdzam.

Opublikowano

Ja kompletnie nie widzę tych reklam więc to nie problem. nie mam i nie posiadam nigdzie reklam na stronach, wystarczy tylko ADBLOCK albo wpisy blokowanych domen do hosta albo routera. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ja kompletnie nie widzę tych reklam więc to nie problem. nie mam i nie posiadam nigdzie reklam na stronach, wystarczy tylko ADBLOCK albo wpisy blokowanych domen do hosta albo routera. 

Zainstaluj Sobie adblocka i nic Ci wyskakiwać nie będzie. 

Dostajecie dostęp do czyjejś pracy a wy używacie AdBlocka, to tak jakbyście pracowali przez miesiąc, a nikt wam by za to nie zapłacił, uszanujcie ludzi którzy poświęcają czas dla was :)

.

Opublikowano

Dostajecie dostęp do czyjejś pracy a wy używacie AdBlocka, to tak jakbyście pracowali przez miesiąc, a nikt wam by za to nie zapłacił, uszanujcie ludzi którzy poświęcają czas dla was :)

Ktoś stworzył stronę, a ja kiedy na nią wchodzę widzę wielki banner na pół ekranu który uniemożliwia mi korzystanie z niej, jak w takiej sytuacji obejść się bez adblocka? Zawsze śmieszy mnie takie mówienie że oni tracą przez nas pieniądze, i tak google ich dyma z obydwu stron.

Opublikowano

Jak będę chciał se poklikać w reklamy to zarejestruje się na buxie i dziękuje

Qoh6Zye.gif?1

Opublikowano

Ktoś stworzył stronę, a ja kiedy na nią wchodzę widzę wielki banner na pół ekranu który uniemożliwia mi korzystanie z niej, jak w takiej sytuacji obejść się bez adblocka? Zawsze śmieszy mnie takie mówienie że oni tracą przez nas pieniądze, i tak google ich dyma z obydwu stron.

Co prawda, te chamskie reklamy na cały ekran wkuriwają, ale są też ludzie którzy dają reklamy w "spokojnym" miejscu, ale co do tego że Google wszystkich "dyma" na hajsy, to przykra prawda

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...