Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO totalnie zielony gracz?

JalokimPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gram od jakiś dwóch tygodni w cs:go. Wbiłem se tą trzecią range i zacząłem grać rankingowe. Tylko albo to ja jestem tak słaby (więc wtedy pytanie gdzie najlepiej trenować?) , albo oni są tacy mocni. Totalnie nie ogarniam. Mega się staram. Skupiam się, ale i tak najczęściej ginę jako pierwszy. A ostateczne statystki wyglądają mniej więcej tak że z mojej drużyny jest zawsze jeden koks który ma ok. 30 fragów a reszta tak koło 18. Asyst nie liczę, a śmierci...To różnie, ale i tak ja zawsze mam najwięcej. Zawsze zrobie to ok .10 kili ale chyba nigdy nie przekroczyłem 20. A raczej chyba NA PEWNO xD. Dodam jeszcze że mam wygranych 5 meczów rankingowych więc rangi jeszcze nie dostałem... 

PS: Nie spodziewam się innych odpowiedzi niż tylko takich że jestem noobkiem (bo jestem). Ale jak już ktoś chce napisać to też niech napisze gdzie najlepiej się szkolić...  Jestem przyzwyczajony do spokojnej gry bo ogólnie jestem graczem WOTA, ale po 4 latach gry postanowiłem się przerzucić... 

Opublikowano

Graj sobie DM'y, albo na ffa ew. na workshopie jest mnóstwo aim mapek, które możesz Sobie pobrać i trenować.

No właśnie troche dziwnie bo na DM jestem dosyć często w top 3. I wtedy siadają ładne hedy i wgl. A w rankingowych nic. Jak zawsze na DM jako tako full-auto jakoś mi tak wychodziło i zabijałem 3 na raz to w rankedzie nie moge ubić jednego. A co dopiero trafić go w głowę. 

A z workshopa używam kilku mapek do treningu ;)

Opublikowano

DM, a MM to nie to samo, na DM gdzie się nie obrócisz tam wróg, jak zginiesz to masz od razu respa, a na MM'ie musisz wyczekiwać graczy itd. Najlepiej naucz się smoke'ów, różnych taktyk itp. Graj dużo DM, aim map, ffa, potem idź na mm'y i wbijesz tego golda na lajcie. Mój brat ma już koło 500h, a wygranych meczy 5, w tym 2 moje :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...