Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przerywania systemowe i 99% cpu

Arialll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w czasie latania po necie ekran laptopa stał się czarny i było widać tylko kursor myszki. 0 reakcji wiec zrestartowałem go ale zaraz po włączeniu się systemu tzn okienek Windowsa ekran gaśnie i pozostaje tylko kursor. W końcu uruchomiłem Samsung recovery solution i wybrałem ściągnięcie najnowszych sterów i restart kompa. Pomogło, włączył się normalnie, ściągnął te sterowniki i zaproponował by uruchomić go ponownie. Zaakceptowalem i pierwszy raz się zbuntowal nie reagując na polecenie restartu. Zrobiłem to ręcznie. Komp się uruchomił i zonk. Jedyne co można uruchomić to mój komputer, na resztę ikon 0 reakcji, ponadto w procesach pokazuje ,,przerywania systemowe " - 99% zużycia CPU. Cała reszta po 0%. W dodatku gdy wciskamy manager zadań ekran gaśnie na jakieś 3 min (widać tylko kursor) po czym się włącza. Ludziska co się mogło spartolic? Nie da się uruchomić nawet panelu sterowania.

laptop samsung r780

Windows10

CPU intel core i3 2x2,13ghz

Więcej nie podam bo nie pamiętam :/

Cyrk.png

Opublikowano

Na f8 nie reaguje a jak chce z ekranu logowania shift+uruchom ponownie to wyskakują tylko opcje Kontynuuj do systemu Windows 10 lub wyłącz komputer. Ikony usuń problemy brak... i nie wchodziłem na żadne ,,zakazane,, strony.

@Edit pomógł format C. Mozna zamknać.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...