Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jaką wersje chcielibyście serwer?

Wybierz wersje i tryb :)  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką wersje chciałbyś serwer?

• 1.7.x + Hardcore
      0
    • 1.7.x + Survival
      1
    • 1.8.x + Hardcore
      0
    • 1.8.x + Survival
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym się tutaj porządnie zastanawiał nad wersję 1.9 - wersja warta zaprezentowania graczom jej, jest dużo ciekawych rzeczy. Wchodzi w temat zrobienie serwera z wyboru dwóch wersji? 

Opublikowano

Ja bym polecał 1.7.x na uwagę ilości graczy na tej wersji, lub zrobienie serwera PvP 1.9.x ponieważ 1.9 się baaaardzo zmienił, można bardzo fajnie urządzić serwer na 1.9, rozważ to kolego! ;­)

­

Opublikowano

Mój Apel:

Za nami już wersja 1.9, a większość serwerów stoi nadal na 1.7 Czas to zmienić. Proszę wszystkich administratorów serwerów minecraft o przejście na wersję 1.9 (bądź minimum 1.8). Gracze nie aktualizują wersji, gdyż większość serwerów jakie robicie jest na 1.7 znaczy, że to nie jest juz wina Zycza, a Wasza. Zaletami takiej zmiany byłyby:

1. Nowe przedmioty,

2. więcej możliwości grzebania w pluginach i skryptach (Daje wam to więcej ciekawych rzeczy)

Po za tym przypominam także, że każdy system trzeba aktualizować SYSTEMATYCZNIE. Dlatego też sądzę, że wszystkie serwery z 1.7 nie powinny juz istnieć. Aktualizujcie sie!

Odpowiedz jest jasna - dowolny tryb, wersja 1.9

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...