Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]CSGO Global Elite - Cena 65 zł Paypal/PSC - z możliwością VAC

enes2

Cena Konta  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymales to co chciales po zakupie ? (dla hejterów)

• Tak
      5
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Rzeczy : Konto Steam Z Counter Strike : Global Ofensive 

Metoda Kontaktu : GG: 52777414 || Pw na forum

Opis : Konto Steam z Grą Counter Strike Global Offensive

Cena : 40 zł

Zdjęcia / informacje : Konto Posiada 240 Godzin (Nie nie jest to moje główne konto)

Żadnych Blokad VAC ani ograniczeń na steam.

Po przelaniu pieniedzy na Paypal (65zł) Paysafecard (70zł)

post-627427-0-57084000-1461076611_thumb.jpeg

*Link do profilu podaje na pw*

*Konto oddaje po zaksięgowanie pieniędzy*

*Posiadam inne tematy (polecane)*

Opublikowano

Poinformowałem Cie w wiadomości na MPC forum o możliwości VAC, dałem Steam ID i link do sprawdzenia statusu VAC, Powiedziałeś, że wszystko gra zapłaciłeś pierwszy więc w czym problem ? 

Opublikowano

Poinformowałem Cie w wiadomości na MPC forum o możliwości VAC, dałem Steam ID i link do sprawdzenia statusu VAC, Powiedziałeś, że wszystko gra zapłaciłeś pierwszy więc w czym problem ? 

Skoro wiesz, że konto będzie miało VAC Bana, to po co komuś je sprzedajesz? Aby szybko się pozbyć konta, bo wiesz, że będzie miało VACA? Głupota. 

Opublikowano

Skoro wiesz, że konto będzie miało VAC Bana, to po co komuś je sprzedajesz? Aby szybko się pozbyć konta, bo wiesz, że będzie miało VACA? Głupota. 

Skoro wiem, że konto MA VAC'a to informuje o tym w wiadomości czy to GG czy to na forum. Owszem jest to głupota kupującego, @1361622928-U485574.png@REF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...