Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistar + Skin

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli jest ten już temat , prosze o usunięcie tego.

Jak wiecie "darmowy alistar" a dokładniej link z którego go otrzymujemy już nie działa , w tej sytuacji musimy napisać do rito .

1.Tworzymy nowe zlecnie na stronie 

https://support.riotgames.com

2.Najlepiej zrobić to w zakładce :

Gra i jej zawartość > Pytania ogólne

3.Jeśli jest to Polski support piszemy:

Witam czy mogę dostać skina + postać Alistara ?

4.Jeśli Angielski:

Hi , can I get skin and champ Alistar free ?

5.Czekamy 1 do 2 dni i tyle.

sygna.png

Opublikowano

Poradnik mało przejrzysty, code słabo użyte + warto dodać, że lepiej zalogować się za pomocą swojego konta League of Legends niż dodawać "anonimowe" zgłoszenie. Jeżeli chodzi o angielski support to lepiej napisać: "Hi. Can you add a free Alistar and skin to my account, please?"

Opublikowano

Wykonanie wygląda dosyć słabo. Fakt, informacja gdzieś wszystkim uciekła ale powinna być dopisana do spisu darmowych fantów do gry. Dodatkowo mógłbyś napisać tą wiadomość do angielskiego supportu dosyć lepiej gramatycznie, bo teraz brzmi to nienaturalnie. Troszkę zrobiłeś to na odwal się niestety :(

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Przyda się tym co mają błąd z darmowym Alistarem. Ja np. napisałem tylko "Dajcie skórkę alistara" i dostałem odpowiedź od bota po 1 minucie :P .

Opublikowano

Poradnik mało przejrzysty, code słabo użyte + warto dodać, że lepiej zalogować się za pomocą swojego konta League of Legends niż dodawać "anonimowe" zgłoszenie. Jeżeli chodzi o angielski support to lepiej napisać: "Hi. Can you add a free Alistar and skin to my account, please?"

nie za bardzo mi się to podoba pod względem wykonania no ale liczą się chęci +

Przecież ja tego pod estetykę nie robiłem bo nie jestem fanem "poradników" do gier tylko dałem ludziom pomoc ;)

sygna.png

Opublikowano

Jest już jeden taki poradnik o wszystkich skinach, nie o jednym, i jest o wiele lepiej zrobiony...

Nieprzydatne, poza tym te formułki...  ^^

Opublikowano

Poradnik strasznie słaby... A chyba kazdy wie jak zdobyć skina do Alistara.

Rozumiem, że nie chciales sie postarać pod względem graficznym, ale liczą sie chęci i pomoc innym ;)

Opublikowano

Poradnik strasznie słaby... A chyba kazdy wie jak zdobyć skina do Alistara.

Rozumiem, że nie chciales sie postarać pod względem graficznym, ale liczą sie chęci i pomoc innym ;)

Raport za spam 

@To pic 

Ludzie alistara z subów już nie ma dlatego zrobiłem to dla nowych :D Chill ..

sygna.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz jest BOT, ktory sam dodaje i odpisuje odrazu:

Witaj, ludzka istoto. Jestem Bot Blitzcrank. Mam przyjemność i obowiązek służyć Ci wsparciem na najwyższym poziomie. Dzięki doskonałej sprawności w przetwarzaniu danych i wielkiej empatii dla gatunku ludzkiego jestem idealnym kandydatem do tego zadania.

Wiem, że dla wielu ludzkich stworzeń skórki stanowią ważne akcesorium. Przeanalizowałem Twoją prośbę o Nieskrępowanego Alistara – nie lękaj się, ludzka istoto, umieściłem go już na Twoim koncie. Zgodnie z moimi obliczeniami pomoże Ci on osiągnąć przewagę, tak pożądaną przez graczy Twojego gatunku.

Jeśli przesłane instrukcje nie rozwiążą Twojego problemu, odezwij się do mnie lub kliknij:

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że można coś dostać za darmo od RIOTu, w szczególności jeśli chodzi o skina.

mogNI2J.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...