Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework ziggs

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Wszyscy magowie zostaną zaktualizowani w patchu 6.9.

Nie będą to jednak wielkie zmiany dla niego - skille nie zostaną zmienione.

Stawiałbym na jakieś buffy i to w czym był dobry. Harras z Q, presja z R, mocny laneclear.

Specjalista
Opublikowano

Coś tam chyba kombinują, a po drugie kiedy kurw* będzie rework Yorika ???????!!!!!

Był zapowiadany, chyba po taricu.

Co do reworków, to jak up, dotyczy magów, wiem że vel'koz będzie miał chyba W zmienione, gdzieś na reddicie możesz poszukać informacji.

Opublikowano

Rework magów został przesunięty z patch'a 6.8 na patch 6.9. Oscyluję, że będzie to w czerwcu, jakoś w połowie(?). Nie wiadomo także w pełni które postacie dostaną te reworki, jednak będzie to duża ilość, podobnie jak w przypadku już dokonanego reworku dla marksmanów. Na razie to tylko spekulacje lub mała część pewnych informacji.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Wiadomo że Malza, Cassio i Vlad(reszty ViQney nie pamięta) dostaną duże zmiany, reszta magów to tylko kosmetyczne chyba i takie niewielkie zmiany w umiejętnościach.

Opublikowano

Noo pamietam jak meta sie zmienila jak zreworkowali marksmanow.. Bylo ciekawie bo z poczatku nie wiedziales jakich obrazen sie spodziewac po takim Corkim xD

Mam nadzieje, ze zmienia calkiem ulta Malzy bo jest rakowy. Jako APC zlozyc qqs to strata kasy..

Opublikowano

vlad? Wiadomo co z nim chcą zrobić? 

To będzie bardziej buff czy nerf?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

ViQney'owi się wydaje, że chcą go przywrócić do takiego, który nawet w 1v5 mógł spokojnie walczyć bez obaw o hp.

Mam nadzieje, ze zmienia calkiem ulta Malzy bo jest rakowy. Jako APC zlozyc qqs to strata kasy..

Ulti będzie takie same, tylko mniejszy dmg.

Opublikowano

ViQney'owi się wydaje, że chcą go przywrócić do takiego, który nawet w 1v5 mógł spokojnie walczyć bez obaw o hp.

Dlaczego piszesz o sobie w trzeciej osobie xDDD

Btw nie gadaj głupot, nic jeszcze nie zapowiedzieli a ty już spekulujesz co zmienią i kogo znerfią.

Opublikowano

Usunięto podstawowy item na vladimira i chcą mu dać buffa ?

Zmienili zupełnie jego zestaw umiejętności. Teraz będzie się opierał na innym playstyle'u.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Dlaczego piszesz o sobie w trzeciej osobie xDDD

Btw nie gadaj głupot, nic jeszcze nie zapowiedzieli a ty już spekulujesz co zmienią i kogo znerfią.

Bo ViQney to lubi.

ViQney nie gada głupot, myślisz że sam je wymyśla ? ViQney pisze to co jest i będzie na PBE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...