Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania nt. PayPal

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jesli zaloze na lewo PayPala to inni moga mi na konto przelewac pieniadze jesli nie podlaczylem karty, banku itp do konta? Tak samo moge kupowac rozne rzeczy czy nie...? Dziekuje za informacje.

Opublikowano

Robisz jak chcesz, skoro nie chcesz podpiąć konta czy karty masz inne sposoby wpłaty czy wypłaty.

Aktualnie trzeba mieć konto czy kartę, nie musi być twoje 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kurcze czyli nie ma takiej mozliwosci by jakas osoba przelalala na moje lewe konto pieniadze...? Chce kupic DDoS Stresser i wole byc anonimowy a na wiekszosci sa Bit Coiny lub ten nieszczesny PayPal...

Opublikowano

Karta bodajże nie musi być twoja, ale konto musi być na twoje imię i nazwisko. Przelew pocztowy jako ty chyba by przeszedł gdyby ktoś inny ci zrobił (w każdym razie chyba kiedyś tak robili, ale nigdy nie próbowałem).

@Edit

To kup bitcoiny na bitmarket czy gdziekolwiek indziej.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Możesz wtedy otrzymywać i wysyłać pieniądze od/do innych użytkowników PayPal, ale nie możesz przesłać pieniędzy na swoją kartę/konto. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Kurcze czyli nie ma takiej mozliwosci by jakas osoba przelalala na moje lewe konto pieniadze...? Chce kupic DDoS Stresser i wole byc anonimowy a na wiekszosci sa Bit Coiny lub ten nieszczesny PayPal...

Może ci ktoś przelać kasę ze swojego konta Paypal. Przelew pocztowy, bankowy - z tym byłby problem, ale jeśli ktoś z jednego konta na drugie konto przesyła to nie ma problemu.

Ale 1 BitCoin kosztuje ponad 1000 zl... 

Bitcoinów nie trzeba kupować w całości, możesz kupić np. 0,001btc.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wystarczy mieć kogoś kto wpłaci i wypłaci kasę  przez swoje konto, znajdź w śród znajomych czy rodziny,  np na moje konto kupuje moja rodzina, nie muszą zakładać konta specjalnie dostaje gotówkę tyle ile wydali na swoje zakupy albo wypłacam tyle ile im przesłano na moje konto.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Bit coiny mozna dzielic czyli najlepsze wyjscie, na cryptoins.com mozna kupic bit coiny przelewem tradycyjnym czyli na poczcie tez zaplace?

Jesli bede mial jakies pytania dam znac.

Opublikowano

Bit coiny mozna dzielic czyli najlepsze wyjscie, za niecala stowke bede mial niezle lacze 250 GB/S :)!

PS: Policja moze dojsc poprzez TORa?

Nie, znaczy na torze w c**j "tajniaków" jest więc uważaj xD

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tajniakow...? Sluzby xD

Wejdź na pierwsze lepsze polskie forum, na pewno trafisz na temat o policjantach, którzy rzekomo sprzedają np. jaranie. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Mi szyfrowanie IP tylko zalezy do DD*S na pewna osobe a dokladniej serwer, ktora karygodnie sie zachowuje i udaje cwianiaczka, mam nadzieje ze booter.xyz wystarczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...