Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieraniem Move 5.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, ze niektóre aplikacje ze sklepu play nie chcą się pobierac, (np. Snapchat, Google Chrome) kiedy pobieram coś przez Google Chrome rowiez nie chce się to pobrać. Cały czas stoi na 0%, a w drugim przypadku pisze dodatkowo "paused".

/Wbudowana przeglądarka nie ma problemów z pobieraniem.

Opublikowano

Wyczyść cache.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wyczyść cache.

Czyścilem, przywracałem ustawienia fabryczne, odinstalowywałem aktualizacje i nic. Wczesniej problem nie występował, jeżeli chodzi o Google Chrome.

Opublikowano

Odinstaluj aktualizację.

// Sprawdź, czy na transferze jest ten sam błąd.­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Odinstaluj aktualizację.

Niestety, na transferze nie sprawdzę, ze względu na brak możliwości wykupienia takiej usługi u operatora. Aktualizacje systemu? Z tym już będęb potrzebował pomocy.

Wysłane z mojego MOVE 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Odinstaluj aktualizację.

Niestety, na transferze nie sprawdzę, ze względu na brak możliwości wykupienia takiej usługi u operatora. Aktualizacje systemu? Z tym już będęb potrzebował pomocy.

Nie nie, mam tu na mysli aktualizację Sklepu Play. W ustawieniach aplikacji -> Sklep Play -> odinstaluj aktualizację.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Odinstaluj aktualizację.

Nie nie, mam tu na mysli aktualizację Sklepu Play. W ustawieniach aplikacji -> Sklep Play -> odinstaluj aktualizację.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Próbowałem, nic.

Opublikowano

Przed próbą pobierania wyłącz wszystkie działające w danej chwili aplikacje - być może kernel wyrzuca sklep z pamięci. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Przed próbą pobierania wyłącz wszystkie działające w danej chwili aplikacje - być może kernel wyrzuca sklep z pamięci. 

Nie, nadal nic. Zauważyłem, że nie mogę też pobrać World of Tanks Blitz.

Opublikowano

Tak z czystej ciekawosci, ile masz wolnego miejsca?

T E O R E T Y C Z N I E SP powinien Cię informować, że pobranie jest niemożliwe ze względu na brak miejsca, ale kto wie...

W innej sytuacji fabryk.­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Tak z czystej ciekawosci, ile masz wolnego miejsca?

T E O R E T Y C Z N I E SP powinien Cię informować, że pobranie jest niemożliwe ze względu na brak miejsca, ale kto wie...

W innej sytuacji fabryk.­

Dokładnie 3,61gb. pamięci wewnętrznej jest wolne. - No, ale chyba głupi Google Chrome nie chce się aktualizować o to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...