Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEIMIECKI PYTANKA I ODPOWIEDZI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc z odpowiedzią na pytania po niemiecku.

1.Was ist dein Lieblingsfach? Warum? 2.Was machst du in Freizeit? 3.Womit reist du gern? Warum? 4.Wo erholst du am Liebsten?

daje plusików trochę, myślę, że dla was to ez, a ja preferuje angielski i mam wyjebane w szwabski. pozdro 600 (możecie dodać tłumaczenie co tam napisaliście)

Opublikowano

Mein Lieblingsfach ist Leute verarschen. Warum? Man hat viel Spass und verdint viel Geld von Kanaken in den arsch ficken. In meiner Freizeit ficke ich gerne top models.

Ich reise mit meinem Ferrari gerne, weil das bequem ist. Wenn du Ferrari hast, die Frauen sind lustig.

Ostatniego nie wiem.

Pierwsze zdanie. Moj ulubiony zawod/przedmiot to oszukiwanie ludzi. Dlaczego? Czlowiek ma duzo frajdy/zawaby i zarabia duzo pieniedzy z jebane robakow w dupe.

W wolnym czasie chetnie rucham top modelki. Podrozozuje chetnie moim ferrary, bo jest wygodne. Kiedy masz ferrari, to dupy/kobiety/panie sa chetne(na bolcowanie)

@Valze aka Walejzy i tak nie przeczytasz pw, więc muszę tu napisać. Za co niby warn?

"Proszę o pomoc z odpowiedzią na pytania po niemiecku." Odpowiedź jest? Jest.

fEaAAXQ.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...