Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie tego jak np trzymam spację to ciągle champion biega tam gdzie moja myszka czy da się jakoś to zmienić czy tak ma być?

Drugie pytanie to takie że biorę skrypt np do guten tak ezreala a i tak gram gorzej niż zwykły gracz,trzeba mieć jakieś super ustawienia czy coś takiego i chciał bym jeszcze żeby ktoś mi wytłumaczył czemu jak biore żeby lasthitował to biję ze spelli a nie auto attacków,ogólnie w małym stopniu to ogarniam i jeśli ktoś by mi to jakoś opowiedział od podstaw był bym wdzieczny chodzi mi o Guten tak ezreala,dodam że czytałem poradniki po polsku na elobudda i coś tam zrozumiałem ale w małym stopniu to ogarniam

Opublikowano

1. Tak ma być. To jest orbwalking. Nie mów, że Ci przeszkadza? ;)

2. EloBuddy ma bardzo słabą predykcję, a Ezreal ma 4 skillshoty. 

3. W skrypcie powinna być konfiguracja laneclear/lasthit. Odznacz używanie skilli.

Napisz jeszcze czego nie rozumiesz, bo tylko tyle udało mi się wywnioskować z Twojej wypowiedzi. :)

Opublikowano

1.Trochę mi przeszkadza orbwalking bo chyba przez to często wgl nie bije ze spelli ani z hitó

2.Rozumiem

4.Dzięki

Ogólnie nie zbyt ogarniam te "granie" na skryptach naprawdę gorzej niż samemu,mógł byś mi wytłumaczyć jak działa ten skrypt do ezreala "guten tag ezreal" co i kiedy używać był bym wdzięczny

1. Tak ma być. To jest orbwalking. Nie mów, że Ci przeszkadza? ;)

2. EloBuddy ma bardzo słabą predykcję, a Ezreal ma 4 skillshoty. 

3. W skrypcie powinna być konfiguracja laneclear/lasthit. Odznacz używanie skilli.

Napisz jeszcze czego nie rozumiesz, bo tylko tyle udało mi się wywnioskować z Twojej wypowiedzi. :)

Up

Opublikowano

Na guten tak ezrealu jak chcesz farmić pushując to trzymasz "V", jak last hitować to "X" a jak chcesz harrasować to "C" a jak chcesz się bić to spacja. I tak na każdym skrypcie pod jakąś postać.

Opublikowano

1.Trochę mi przeszkadza orbwalking bo chyba przez to często wgl nie bije ze spelli ani z hitó

2.Ogólnie nie zbyt ogarniam te "granie" na skryptach naprawdę gorzej niż samemu,mógł byś mi wytłumaczyć jak działa ten skrypt do ezreala "guten tag ezreal" co i kiedy używać był bym wdzięczny

1. To znaczy, że skrypt się buguje - zmień go.

2. Combo - gdy chcesz harrasować/bić się. X - lasthit, V - laneclear.

Jeżeli jesteś zawiedziony skryptami to zmień program. EB nie jest do tego najlepszy. Na nim jest tylko kilka dobrych skryptów, z którymi da się grać, reszta to jakiś żart.

Opublikowano

2.Ogólnie nie zbyt ogarniam te "granie" na skryptach naprawdę gorzej niż samemu,mógł byś mi wytłumaczyć jak działa ten skrypt do ezreala "guten tag ezreal" co i kiedy używać był bym wdzięczny

1. To znaczy, że skrypt się buguje - zmień go.

2. Combo - gdy chcesz harrasować/bić się. X - lasthit, V - laneclear.

Jeżeli jesteś zawiedziony skryptami to zmień program. EB nie jest do tego najlepszy. Na nim jest tylko kilka dobrych skryptów, z którymi da się grać, reszta to jakiś żart.

A jaki polecasz może być płatny jak i darmowy

Opublikowano

A jaki polecasz może być płatny jak i darmowy

Polecam L# - LeagueSharp. Pod względem efektywności wbijania dywizji jest najlepszy.

Tutaj masz wszystko - tier lista + linki do skryptów, jak zacząć, tutorial, co jest wymagane. :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1534022-leaguesharp-podstawy/

Opublikowano

przeciez ten skrypt do ezreala co podales jest przezajebisty

Mam kilka pytań odnośnie tego jak np trzymam spację to ciągle champion biega tam gdzie moja myszka czy da się jakoś to zmienić czy tak ma być?

Drugie pytanie to takie że biorę skrypt np do guten tak ezreala a i tak gram gorzej niż zwykły gracz,trzeba mieć jakieś super ustawienia czy coś takiego i chciał bym jeszcze żeby ktoś mi wytłumaczył czemu jak biore żeby lasthitował to biję ze spelli a nie auto attacków,ogólnie w małym stopniu to ogarniam i jeśli ktoś by mi to jakoś opowiedział od podstaw był bym wdzieczny chodzi mi o Guten tak ezreala,dodam że czytałem poradniki po polsku na elobudda i coś tam zrozumiałem ale w małym stopniu to ogarniam

nie korzystaj z league sharpa bo dostaniesz bana na 100%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Opublikowano

Nie ogarniam orbwalkingu bo jak np uzywam x to biega za myszka ale nie bije ;/

Bo ta opcja służy tylko do lasthitu. Nie pełni żadnej innej funkcji.

Do bicia masz spację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...