Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne Szumy.

Urek00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna borykam się z problemem szumów. Gdy odtwarzam dowolny plik Audio są wielkie szumy nic nie słychać zarówno na youtubeie jak i w plikach .mp3.

Nie wiem Czym to jest spowodowane. Proszę o szybką pomoc, z góry Dziękuje :)

Dodam jeszcze, że to nie jest wina słuchawek nie wiem Co się stało ale 2 gniazdka w komputerze są jakieś dziwne. Otóż jak kabel wezmę trochę do góry będę go trzymał nad biurkiem to działa normalnie tak jest z każdymi słuchawkami dźwięk w niektórych miejscach działa a w nie których nie. Nie wiem o Co chodzi... 

Opublikowano

Dokładnie wczoraj tak robiłem było ok ale troche tam musiałem ruszać . Nie wpinałem całości teraz jak podłączyłem głośniki jest Ok. Nie rozumiem tego..

Słuchawki to Creative Fatality.

Opublikowano

Dokładnie wczoraj tak robiłem było ok ale troche tam musiałem ruszać . Nie wpinałem całości teraz jak podłączyłem głośniki jest Ok. Nie rozumiem tego..

Słuchawki to Creative Fatality.

Czyli uszkodzony kabel, skoro głośniki działają normalnie.

Opublikowano

Nie jest uszkodzony bo tak jak pisałem 3 pary słuchawek nie działają sprawdzałem na innym urządzeniu działają normalnie tylko na komputerze Coś jest. Ale w komputerze mam 2 gniazdka pod które mogę podłączyć słuchawki oby dwa stanowią ten sam problem Czyli głośne szumy i bardzo cichy dźwięk osób. Nie wiem dlaczego głośniki działają normalnie a słuchawki nie. Próbowałem wszystkiego sterowniki aktualne, nie wiem Co mogę jeszcze zrobić. A nie Chce wydawać nie potrzebnie pieniędzy skoro wiem, że te słuchawki działają. Tylko jak to naprawić Czytałem w internecie o tym samym problemie innego użytkownika pisał on o tym samym. Dostał odpowiedź o jakimś rejestrze, że ma wkleić do notatnika to i tamto i zadziała ale to nie pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...