Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skiny kupić

KoszenN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 26 kluczy na steamie i jakie najlepiej kupic skiny ? mówie o m4a4 / awp / usp / glock lub jakas kosa .

Mam już ak 47 redline ST

Opublikowano

Redline ST wymień na klucze - po kij Ci ST w broni... :P 

AWP - Asiimov BS z lookiem FT

Glock - Water

USP - Orion

AK - Redline FT z lookiem FN bez ST

M4A4 - Howl xD Dragon King MW/FN

albo M4A1 Hyper FT z lookiem MW.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

wymienilem 9 kluczy za asiimova BS który wygląda jak FT.. zero zadrapan. Teraz zostalo mi 17 kluczy i nwm czy by nie wymienic tego za kose. Np gut knife noc FT

Opublikowano

Wymień za skiny, kosę zostaw na koniec, kiedyś sobie dozbierasz i kupisz jakąś konkretną :)
Najtańsze kosy w miarę fajne zaczynają się od 80/90+€, a jakieś Falchiony tanie czy Gut to szkoda nawet...

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Dobra wymienilem 5kluczy za glocka żywiołak wody ST FT look MW i p2000 pistolero ST FT . Teraz zostalo mi 12 kluczy .

Mam ak 47 redline ST FT (raczej nie zamieniam poniewaz strasznie mi sie podoba) , glock ST zywiolak wody FT , AWP asiimov look FT

I co byscie polecili kupic za tą reszte ? umiem grac m4a4 i m4a1-s więc nwm. Myslalem nad M4A4 Asiimov WW . Co wy na to?

i mam te stattraki poniewaz dodaje to ''szpan'' skinom i lepiej to wygląda

Opublikowano

myslalem o kosie , ale w budzecie 85 euro to lipa nie kosa , nawet jakbym kupil to bym nie mial skinow zadnych ;/

Teraz dalem 7 kluczy za usp-s kill confirmed WW look MW , chyba najladniejszy skin razem z orionem.

Teraz zostalo mi 5 kluczy + p2000 za 1.50 euro , czyli razem 14.

macie może jakieś propozycje do m4a4 / m4a1-s w tej cenie?

Opublikowano

Dobra @ref moze pomoze mi ktos w wyborze kosy ? 

Chcialem wplacic moje skiny na csgodouble oprocz ak redline ST ktory jest za 24k coins.

Wyszlo by mi za to 68,440 coins. jak narazie sie dopatrzylem falchiona night FT , gut knife blue steel FT , shadow daggers stained WW.

Co sądzicie? , aha i tak najlepiej zeby zostało mi z 5,6k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...