Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga a ilość fps

GhaosH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dotychczas grywałem wyłącznie z kolegą 4fun w cska. Skoro po 80 godzinach wbiłem mg1 i ogólnie z reguły otwieramy to czy mógłbym osiągnąć więcej na komputerze gdzie by było te 200+fps?

dodam ze teraz to jakieś 45 w smoke'ach po 20 wiec jest masakra

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Sprzęt ma wiele do znaczenia, ale jeżeli masz pojęcie o grze daleko zajdziesz, ja na swoim starym sprzęcie mając 60-80 fps wbiłem LEMA, a tak to głównie utrzymywałem się przy LE.

Opublikowano

ja gram na myszce za 15zł która mi przerywa i musze w nia stuknąć żeby sie odmulilo , 60-80 fps na low mam kałacha w laurach i wiem że stać mnie na więcej , ale niestety sprzęt to jedne wielkie gowno i tyle.

więc sprzęt ma duże znaczenie w cs go

Opublikowano

Beka w c**j z tych co mówią, że sprzęt jest najważniejszy :D Większość z tych osób to dzieci z naklejką razera na myszce, bo izak im tak polecił (osobiście nic do niego nie mam). Aby coś osiągnąć wystarczy ci PC, który osiągnie stałe 60 fps (Bez monitora 144 HZ nie zobaczysz więcej, nawet gdybyś miał 1k fpsów) Koszt takiego komputera to ok. 1300 zł (oczywiście z nowych części) i trening. Bum przepis na sukces.

Opublikowano

To nie tak, ze od razu 10 rang wyzej wbijesz, ale 60fpsow (stale) to taka granica, juz spoko plynnosci, wiec warto robic co sie da, zeby je wyciagnac.

Beka w c**j z tych co mówią, że sprzęt jest najważniejszy :D Większość z tych osób to dzieci z naklejką razera na myszce, bo izak im tak polecił (osobiście nic do niego nie mam). Aby coś osiągnąć wystarczy ci PC, który osiągnie stałe 60 fps (Bez monitora 144 HZ nie zobaczysz więcej, nawet gdybyś miał 1k fpsów) Koszt takiego komputera to ok. 1300 zł (oczywiście z nowych części) i trening. Bum przepis na sukces.

Beka z szerzenia glupot, nie grales chyba na myszce, ktora sie gubi (a wlasciwie jej sensor), albo klawie ktora sie zacina. Jednak imo taki microsoft wired 600 + a4tech x7 500mp + microsoft wmo 1.1a (na allegro uzywki po 20zl) to juz zestaw, na ktory praktycznie nie mozna narzekac. A myszki razera, choc nie wszystkie sa dobre, chociaz do csa to trzeba optyka, bo sie gra na malym dpi.

steam: /awesomeplayer1337

Legenda
Opublikowano

Global Elite i Mastera na faceit wbiłem na komputerze z 50fpsami, częstymi crashami, minimalizacjami w najmniej odpowiednim momencie.

Mając słaby sprzęt jedynie opłaca się grać AWP

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...