Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zacinkami przy full auto

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem otoz w cs go mam 250-160 fps , ciagle skacza.

Ale to nie w tym problem.

Gdy strzelam full auto czy zmieniam bron na Q i wyjmuje ak/awp to widac ze lekko zacina , a mam 200 fps i 40 pingu.

Przeszkadza to bardzo bo chce skotrowac full auto to gowno zrobie , a no poprostu nie mam pojecia co sie z ta gra dzieje.

Gram na 4:3 rozdzialce , skanowalem kompa , czyscilem odkurzaczem.

Patrzylem temperatury procka karty to sa ok , choke na serwie mam od 0-3 % ( NA MM ) , loss mam 0% czasem 1-2 % skoczy.

Internet mam 8 mb/s upload 1mb/s , wiec raczej to nie powinna byc jego wina.

Fps_max komendy probowalem sie bawic nic nie dziala jest tak samo.

Odinstalowywalem csa/steama nie mam zielonego pojecia co jest , juz mnie szlak trafia...

Fps nie spadaja ponizej 160 a kur*a mam nadal zacinki przy full auto.

Kolesiowi ktoremu uda mi sie pomoc i bede miec plynna gre , odwdziecze sie bardzo. :)

PS.Haos w temacie ale wybaczcie...

imetin_logo.png

Opublikowano

Chaos*
Dołącz do akcji #ChrońOrtografię! Na forum jest wiele -10 letnich użytkowników, więc daj im spokojnie nauczyć się języka polskiego. Pamiętaj też że pokazuje ci błędy

+ nie przeklinaj

Grasz na laptopie czy komputerze? I mogę prosić o ustawienia, specyfikacje komputera i model karty graficznej, procesora? + w przypadku komputera jeszcze monitor(ot tak).

jd kappa

Opublikowano

w ustawieniach wideo pozmieniaj filtrowanie anizotropowe na najmniejsze i tryb antyaliasingu tez na najmniejsze

Opublikowano

Chaos*

Dołącz do akcji #ChrońOrtografię! Na forum jest wiele -10 letnich użytkowników, więc daj im spokojnie nauczyć się języka polskiego. Pamiętaj też że pokazuje ci błędy

+ nie przeklinaj

Grasz na laptopie czy komputerze? I mogę prosić o ustawienia, specyfikacje komputera i model karty graficznej, procesora? + w przypadku komputera jeszcze monitor(ot tak).

Gram na PC.

Karta gtx 960 2gb

I3-4170 CPU 3.7 GHz

Monitor tv monitor TE390 (24 cale)

imetin_logo.png

Opublikowano

Postaram Ci sie to tak wytlumaczyc ze ,

jak pestkuje jest w miare okej , ale nieraz przy biegnieciu czy szybkim przeciagnieciu myszki zatnie na 1 0.5 sekundy.

Jak strzelam full auto to 5 kuli normalnie idzie , a potem zaczyna lekko zacinac , tak jak bym mial z 150 pingu ale nie mam.

Gdy wyjmuje akacza i chowam to jest taka zacinka ze widac ze nie wyjmuje plynnie tylko lekko zacina.

No nie mam pojecia jak ci wytlumaczyc, to juz twoja wyobraznia.

Najgorsze przy full auto jak mowie ;/

bo jak bym mial z 40 fps i spraya puszczal zacina.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...